Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Information om hur kommunen hanterar dina personuppgifter vid infartsparkering

SÅ BEHANDLAR VI DINA PERSONUPPGIFTER

Det är Stadsbyggnadsförvaltningen i Haninge kommun som samlar in och behandlar de uppgifter som du skickar in med detta formulär.

Insamling av de personuppgifter som du skickar in är nödvändig för att genomföra parkeringsövervakning enligt Lag (1984:318) om kontrollavgift vid olovlig parkering där pågående parkeringar behöver lämnas ut till tredje part. Med tredje part i det här fallet parkeringsvakter som tjänstgör åt Haninge kommun.

I insamlingen samlar vi även in din IP-adress för att säkerställa korrekt användning av tjänsten. 

Dina personuppgifter sparas i 2 år efter att en parkering avslutats. Kommunen säkerställer att dina personuppgifter hanteras enligt gällande lagstiftning.

Dina rättigheter avseende personuppgifter

Om dina personuppgifter är felaktigt kan du begära rättelse hos Kommunen. Du har rätt att få ett personuppgiftsutdrag över de personuppgifter om dig som kommunen behandlar.

information om behandling av personuppgifter

Information om hur Haninge kommun arbetar med personuppgifter och GDPR

Har du frågor kring vad som gäller kring hanteringen av dina personuppgifter kan du vända dig till vårt dataskyddsombud.

Haninge kommuns dataskyddsombud
08-606 70 00
dataskyddsombud@haninge.se

Om du inte är nöjd med vår behandling kan du vända dig till Integritetsskyddsmyndigheten.

Integritetsskyddsmyndigheten
08-657 61 00
imy@imy.se

Senast uppdaterad: 29 februari 2024