Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Bygga, trafik och miljö

Ska du bygga nytt, ändra eller riva eller vill ha koll på detaljplaner och pågående byggprojekt? Funderar du på något som rör vatten och avlopp eller återvinning? Vill du veta mer om parkering, sandsopning, snöröjning, cykelvägar eller hållbart resande? Eller är du nyfiken på Haninges natur, parker och lekplatser?

Aktuellt

Illustration för Haninge arkitekturpris

2024-06-05
Sista chansen att nominera ditt favoritprojekt

Hjälp oss att få fram årets finalister till Haninge arkitekturpris! Nominera ett projekt som du tycker blivit ett bra och inspirerande tillskott till omgivningen. Nominera senast den 19 juni!

Man på väg med utrusning för lantmäteri.

2024-06-04
Längre handläggningstid för verksamheter som är beroende av fastighetsinformation

Detta gäller både kommunens handläggare och den kommunala lantmäterimyndigheten. Orsaken är att Lantmäteriet har stopp i flera av myndighetens digitala tjänster på grund av säkerhetsskäl.

fotbollsfötter sparkar en fotboll

2024-05-20
Ny 11-mannaplan planeras på Norrby gärde

Nu startar planuppdraget för en ny fotbollsplan på Norrby gärde. Den utvalda platsen ska rymma en 11-mannaplan, läktare samt ytor för omklädning och försäljning för föreningar. Beslutet om att ta fram en detaljplan för en ny fotbollsplan togs i samhällsbyggnadsutskottet den 14 maj 2024.

Felanmälan

Meddela oss om du upptäcker fel och brister i vår utemiljö, exempelvis klotter, nedskräpning, trasig belysning eller brister i snöröjningen.

Felanmälan

Akut fel?
Under kontorstid: Ring kommunens växel 08-606 70 00
Övrig tid: Se kommunens journummer

SMOHF

Södertörns miljö- och hälsoskyddsförbund (SMOHF)

Ett kommunalförbund med Haninge, Nynäshamn och Tyresö som medlemmar. Förbundets uppdrag är att bedriva den prövning och tillsyn som kommunerna är skyldig att utföra enligt miljöbalken, livsmedelslagen och angränsande lagar, förordningar och föreskrifter.

Läs mer om SMOHF...

Senast uppdaterad: 10 maj 2024