Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Bygga, trafik och miljö

Ska du bygga nytt, ändra eller riva eller vill ha koll på detaljplaner och pågående byggprojekt? Funderar du på något som rör vatten och avlopp eller återvinning? Vill du veta mer om parkering, sandsopning, snöröjning, cykelvägar eller hållbart resande? Eller är du nyfiken på Haninges natur, parker och lekplatser?

Aktuellt

fotbollsfötter sparkar en fotboll

2024-05-20
Ny 11-mannaplan planeras på Norrby gärde

Nu startar planuppdraget för en ny fotbollsplan på Norrby gärde. Den utvalda platsen ska rymma en 11-mannaplan, läktare samt ytor för omklädning och försäljning för föreningar. Beslutet om att ta fram en detaljplan för en ny fotbollsplan togs i samhällsbyggnadsutskottet den 14 maj 2024.

Illustration för Haninge arkitekturpris

2024-05-02
Nominera till Haninge arkitekturpris 2024

Vilket nybyggt projekt vill du nominera till Haninge arkitekturpris i år? Ett projekt som du tycker blivit så bra och inspirerande att du tycker det ska ha en möjlighet att vinna Haninge arkitekturpris. Nominera idag och hjälp oss få fram årets finalister.

Person cyklar på lådcykel efter cykelväg i Eskilsparken

2024-04-30
Vad tycker du om Eskilsparken?

Den 5 maj kl 10-14 finns vi på plats i Eskilsparken i Handen och hoppas att få träffa dig som har förslag, önskemål och synpunkter kring parkens utveckling. Parken ska uppdateras till stadspark vilket innebär att den ska rustas upp till att bli en naturlig mötesplats för hela Haninge och alla åldersgrupper med brett och varierat innehåll. Därför är dina synpunkter viktiga för oss!

Felanmälan

Meddela oss om du upptäcker fel och brister i vår utemiljö, exempelvis klotter, nedskräpning, trasig belysning eller brister i snöröjningen.

Felanmälan

Akut fel?
Under kontorstid: Ring kommunens växel 08-606 70 00
Övrig tid: Se kommunens journummer

SMOHF

Södertörns miljö- och hälsoskyddsförbund (SMOHF)

Ett kommunalförbund med Haninge, Nynäshamn och Tyresö som medlemmar. Förbundets uppdrag är att bedriva den prövning och tillsyn som kommunerna är skyldig att utföra enligt miljöbalken, livsmedelslagen och angränsande lagar, förordningar och föreskrifter.

Läs mer om SMOHF...

Senast uppdaterad: 10 maj 2024