Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Aktuellt

2023-12-05
Vinterpaviljongen öppnar!

Är du nyfiken på planerna för ditt område? Välkommen till vinterpaviljongen vid Stationsplatsen vid Handens station för att ta del av vår stadsbyggnadsutställning där vi presenterar aktuella plan- och byggprojekt i vårt växande Haninge. Stationsplatsen är ytan mellan pendelstationen och busstationen i Handen.

2023-12-01
Nu är den nya gångbron vid Rudans södra entré öppnad!

Under fredagen den 1 december öppnades den nya gångbron vid Rudans södra entré upp för allmänheten. Den nya bron får namnet Bodekullsbron.

SRV återvinnings logotyp i grönt och rött.

2023-11-15
Tyck till om reviderade avfallsföreskrifter och avfallsplan

Nu kan du lämna synpunkter på SRV:s förslag till reviderade avfallsföreskrifter och avfallsplan för Haninge, Botkyrka, Huddinge, Nynäshamn och Salems kommuner. Den reviderade renhållningsordningen finns utställd på vår webbplats fram till och med 13 december 2023.

Felanmälan

Meddela oss om du upptäcker fel och brister i vår utemiljö, exempelvis klotter, nedskräpning, trasig belysning eller brister i snöröjningen.

Felanmälan

Akut fel?
Under kontorstid: Ring kommunens växel 08-606 70 00
Övrig tid: Se kommunens journummer

SMOHF

Södertörns miljö- och hälsoskyddsförbund (SMOHF)

Ett kommunalförbund med Haninge, Nynäshamn och Tyresö som medlemmar. Förbundets uppdrag är att bedriva den prövning och tillsyn som kommunerna är skyldig att utföra enligt miljöbalken, livsmedelslagen och angränsande lagar, förordningar och föreskrifter.

Läs mer om SMOHF...

Senast uppdaterad: 29 november 2023