Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Aktuellt

2023-09-26
Nu kan du rösta på din favorit!

Som finalister till Haninge arkitekturpris 2023 står köksträdgården i Jordbro, Ribbyskolan i Västerhaninge och kvarteret Storseglet i Vega. Vilket av projekten är din favorit? Hjälp oss att utse en vinnare, du kan rösta fram till den 31 oktober.

Visionsbild över Fors verksamhetsområde.

2023-09-15
Förslag till nytt verksamhetsområde intill trafikplats Fors i Västerhaninge

Mellan 13 september och 25 oktober 2023 pågår samrådsperioden för förslaget till detaljplan för Årsta 1:4 med flera, Fors verksamhetsområde. Det strategiska läget intill riksväg 73 och trafikplats Fors gör området till en lämplig plats för verksamhetsändamål och ska möjliggöra cirka 700 nya arbetstillfällen i kommunen.

Personer skymtar fram bakom blommor

2023-08-29
Blommig frukost och föreläsning i köksträdgården i Jordbro

– Ett renoveringsobjekt med potential har blivit en plats med öppen planlösning och fin kontakt mellan inne och ute – så sammanfattar Petra Lindvall, stadsträdgårdsmästare, Sofia Andersson, landskapsarkitekt och Maria Andersson, parkingenjör i Haninge kommun, arbetet med att skapa köksträdgården i Jordbro.

Felanmälan

Meddela oss om du upptäcker fel och brister i vår utemiljö, exempelvis klotter, nedskräpning, trasig belysning eller brister i snöröjningen.

Felanmälan

Akut fel?
Under kontorstid: Ring kommunens växel 08-606 70 00
Övrig tid: Se kommunens journummer

SMOHF

Södertörns miljö- och hälsoskyddsförbund (SMOHF)

Ett kommunalförbund med Haninge, Nynäshamn och Tyresö som medlemmar. Förbundets uppdrag är att bedriva den prövning och tillsyn som kommunerna är skyldig att utföra enligt miljöbalken, livsmedelslagen och angränsande lagar, förordningar och föreskrifter.

Läs mer om SMOHF...

Senast uppdaterad: 21 juni 2023