Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Bygga, trafik och miljö

Ska du bygga nytt, ändra eller riva eller vill ha koll på detaljplaner och pågående byggprojekt? Funderar du på något som rör vatten och avlopp eller återvinning? Vill du veta mer om parkering, sandsopning, snöröjning, cykelvägar eller hållbart resande? Eller är du nyfiken på Haninges natur, parker och lekplatser? Då har du hittat rätt!

Aktuellt

Asfaltsväg på våren

2024-04-02
Dags för sandupptagning

Ett efterlängtat vårtecken − nu har vi dragit i gång den årliga sandupptagningen på våra gator. Arbetet beräknas att vara klart i slutet av maj.

Grävmaskin som gräver vid skogskanten

2024-03-21
Trädrensning vid järnvägen

Under slutet av mars-början av april börjar Trafikverket att rensa träd utmed järnvägsspåren i Haninge kommun.

två kvinnor som tittar fram bakom vackra blommor i en monter på Trädgårdsmässan Nordiska trädgårdar

2024-03-21
Haninge kommun på Trädgårdsmässan i helgen

Planerar du att besöka Trädgårdsmässan Nordiska trädgårdar i helgen? Passa då på att kika in vårt projekt Blomsterhinken i utställningen Earth Square Meter. Med Blomsterhinken kan fler enkelt odla på liten yta som exempelvis på sin balkong och bjuda våra viktiga pollinerare på blomsterfest. Helt enkelt bidra till den biologiska mångfalden på ytor dit pollinerare normalt inte lockas.

Felanmälan

Meddela oss om du upptäcker fel och brister i vår utemiljö, exempelvis klotter, nedskräpning, trasig belysning eller brister i snöröjningen.

Felanmälan

Akut fel?
Under kontorstid: Ring kommunens växel 08-606 70 00
Övrig tid: Se kommunens journummer

SMOHF

Södertörns miljö- och hälsoskyddsförbund (SMOHF)

Ett kommunalförbund med Haninge, Nynäshamn och Tyresö som medlemmar. Förbundets uppdrag är att bedriva den prövning och tillsyn som kommunerna är skyldig att utföra enligt miljöbalken, livsmedelslagen och angränsande lagar, förordningar och föreskrifter.

Läs mer om SMOHF...

Senast uppdaterad: 5 april 2024