Aktuellt

Gångbron mellan Söderby och Mårtensdal är bortmonterad och vägen är avstängd.

2022-07-20
Gångbro över Gudöbroleden nedmonterad

På grund av en påkörningsskada har gångbron mellan Mårtensberg och Söderby monterats ned. Gång- och cykeltrafikanter hänvisas till alternativa vägar.

Illustration över hur man bör klippa skymmande växtlighet för att skapa trygga och säkra vägar i Haninge

2022-07-07
Hög tid att klippa häcken

Under högsommaren när växtligheten är som mest prunkande är det viktigt att du som fastighetsägare klipper och håller efter häckar och annan skymmande växtlighet längs med din tomtgräns. Detta för att säkra god sikt för alla trafikanter och därmed också skapar trygga och säkra vägar och gång- och cykelbanor.

Delar av köksträdgården i Höglundaparken i Jordbro

2022-06-14
Invigning av Höglundaparkens köksträdgård – en ätbar del av parken

På lördag den 18 juni inviger vi en ny mötesplats i Höglundaparken i Jordbro – Höglundaparkens köksträdgård. Här finns mängder av växter med olika växtsätt, färg, form och doft med olika delar som är ätbara, goda och vackra som kan skördas och förädlas till smakrika maträtter. De ätbara växterna och bären lockar även till sig pollinerande insekter som humlor och bin som hjälper till att bidra till den biologiska mångfalden.

Felanmälan

Meddela oss om du upptäcker fel och brister i vår utemiljö, exempelvis klotter, nedskräpning, trasig belysning eller brister i snöröjningen.

Felanmälan

Akut fel?
Under kontorstid: Ring kommunens växel 08-606 70 00
Övrig tid: Se kommunens journummer

SMOHF

Södertörns miljö- och hälsoskyddsförbund (SMOHF)

Ett kommunalförbund med Haninge, Nynäshamn och Tyresö som medlemmar. Förbundets uppdrag är att bedriva den prövning och tillsyn som kommunerna är skyldig att utföra enligt miljöbalken, livsmedelslagen och angränsande lagar, förordningar och föreskrifter.

Läs mer om SMOHF...

Senast uppdaterad: 5 juli 2022