Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Aktuellt

2024-03-01
Inbjudan till samråd Gudöbroleden

Gång- och cykelvägen samt busskörfälten längs Gudöbroleden ska byggas om och förbättras. Var med på samråd 14 mars.

SRV återvinnings logotyp i grönt och rött.

2024-01-01
SRV tar över ansvaret för återvinningsstationerna

Från den 1 januari 2024 tar SRV över ansvaret för återvinningsstationerna i Haninge kommun från FTI som tidigare haft ansvaret. Detta innebär att det är SRV som ansvarar för att behållare töms, att innehåll transporteras till anläggning för återvinning och för att det är städat på stationerna. SRV tar även emot felanmälningar och svarar på frågor kring återvinningsstationerna.

Blomstande rabatter i Eskilsparken

2023-12-18
Vad tycker du om Eskilsparken? Vi vill veta!

Eskilsparken i Handen är en stabil 50-åring och också en generös och uppskattad åretruntpark med många fina delar. Nu har det har blivit dags att ge den ett lyft och då vill vi ha din hjälp.

Felanmälan

Meddela oss om du upptäcker fel och brister i vår utemiljö, exempelvis klotter, nedskräpning, trasig belysning eller brister i snöröjningen.

Felanmälan

Akut fel?
Under kontorstid: Ring kommunens växel 08-606 70 00
Övrig tid: Se kommunens journummer

SMOHF

Södertörns miljö- och hälsoskyddsförbund (SMOHF)

Ett kommunalförbund med Haninge, Nynäshamn och Tyresö som medlemmar. Förbundets uppdrag är att bedriva den prövning och tillsyn som kommunerna är skyldig att utföra enligt miljöbalken, livsmedelslagen och angränsande lagar, förordningar och föreskrifter.

Läs mer om SMOHF...

Senast uppdaterad: 16 januari 2024