Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Aktuellt

Illustration för Haninge arkitekturpris

2023-05-09
Nu kan du nominera till Haninge arkitekturpris 2023

Vilket nybyggt projekt vill du nominera till Haninge arkitekturpris i år? Ett projekt som du tycker blivit så bra och inspirerande att du tycker det ska ha en möjlighet att vinna Haninge arkitekturpris. Nominera idag och hjälp oss få fram årets finalister.

Illustrationer av person som går samt cykel

2023-04-28
Anmäl din skola till att delta i Bilfria veckan

Den 22 maj är det dags för Bilfria veckan i Haninge kommun. Elever och personal i alla grundskolor uppmuntras under denna vecka att delta och gå eller cykla till skolan i så stor utsträckning som möjligt. Anmäl din skolan till att delta i Bilfria veckan innan 12 maj.

Dagvattenbrunn med kampanjen Ta hand om din badsjö

2023-04-20
Tar du hand om din badsjö?

Lagom till biltvättarhelgen den 22-23 april drar kampanjen Ta hand om din badsjö igång. Genom kampanjen vill vi uppmärksamma alla Haninges invånare kring vikten av att inte tvätta bilen på sin uppfart och att inte slänga skräp, fimpar och snus på gatan. Regn och smältvatten samlas upp i dagvattenbrunnar och drar med sig skräpet som finns på gatan och rinner ut i närmaste vattendrag, sjö eller hav. Dagvattenbrunnen på din gata kan alltså vara början på din badsjö.

Felanmälan

Meddela oss om du upptäcker fel och brister i vår utemiljö, exempelvis klotter, nedskräpning, trasig belysning eller brister i snöröjningen.

Felanmälan

Akut fel?
Under kontorstid: Ring kommunens växel 08-606 70 00
Övrig tid: Se kommunens journummer

SMOHF

Södertörns miljö- och hälsoskyddsförbund (SMOHF)

Ett kommunalförbund med Haninge, Nynäshamn och Tyresö som medlemmar. Förbundets uppdrag är att bedriva den prövning och tillsyn som kommunerna är skyldig att utföra enligt miljöbalken, livsmedelslagen och angränsande lagar, förordningar och föreskrifter.

Läs mer om SMOHF...

Senast uppdaterad: 9 december 2022