Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Infartsparkeringar

I Haninge kommun finns det elva infartsparkeringar. De är till för dig som vill ta bilen till en busshållplats eller pendeltågsstation, för att där åka vidare med buss eller tåg.

Här hittar du infartsparkeringarna i Haninge kommun

Du kan klicka på kartan för att få mer information om respektive infartsparkering.

Infartsparkering och vanlig parkering i parkeringsgaraget på Rudsjöterrassen 11 i Handen

Här hittar du 185 parkeringsplatser för infartsparkering på plan 1 och 2 i garaget. Här finns även 140 parkeringsplatser för dig som inte infartsparkerar, dessa hittar du på plan 3 och 4 i garaget. Parkeringsavgift på dessa platser är 7kr/timmen.

Särskilda bestämmelser på infartsparkeringen i Vega

Infartsparkeringen i Vega station har sedan fredag 1 mars 2024 särskilda bestämmelser. För att parkera på infartsparkeringen vid Vega station behöver du ha en aktiv 30-dagarsbiljett, 90-dagarsbiljett eller årsbiljett från SL.

I e-tjänsten för infartsparkering anger du ditt fordons registreringsnummer tillsammans med numret för din periodbiljett från SL för att parkera.

Läs mer om e-tjänsten för infartsparkering vid Vega station

KONTAKT

Park och teknik

För felanmälan, synpunkter och frågor


Telefonnummer: 08 - 606 53 00

Måndag-torsdag 9-12 och 13-15. Fredagar 9-12.

stadsbyggnad@haninge.se

Senast uppdaterad: 4 mars 2024