Infartsparkeringar

I Haninge kommun finns det elva infartsparkeringar. De är till för dig som vill ta bilen till en busshållplats eller pendeltågsstation, för att där åka vidare med buss eller tåg.

Här hittar du infartsparkeringarna i Haninge kommun

Du kan klicka på kartan för att få mer information om respektive infartsparkering.

Fri infartsparkering från och med 10 maj


Tidigare köpte man parkeringsbiljett i biljett- och parkeringsautomater. På Vegas infartsparkering och i Handens parkeringsgarage hämtade man ut gratisbiljett mot uppvisande av SL access-kort. Från och med den 10 maj fungerar inte längre denna metod och du får därför stå gratis på våra infartsparkeringar när du ska resa vidare i kollektivtrafiken. Övriga trafikregler som står på våra skyltar gäller. 

Infartsparkering och vanlig parkering i parkeringsgaraget på Rudsjöterrassen 11 i Handen


Här hittar du 185 parkeringsplatser för infartsparkering på plan 1 och 2 i garaget. Här finns även 140 parkeringsplatser för dig som inte infartsparkerar, dessa hittar du på plan 3 och 4 i garaget. Parkeringsavgift på dessa platser är 7kr/timmen.

Särskilda bestämmelser på infartsparkeringarna Handen och Vega


Infartsparkeringarna vid Handens och Vegas pendeltågsstationer har särskilda bestämmelser. På vardagarna kan du parkera upp till 24 timmar här. Var uppmärksam på vägmärken på parkeringsplatserna, på vissa parkeringsplatser är det parkeringsförbud nattetid. 

KONTAKT

Trafikenheten 
08-606 70 00
stadsbyggnad@haninge.se

Senast uppdaterad: 2 juni 2022