Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Fritidsgårdarna flyttar ut i sommar

I sommar flyttar Haninges fritidsgårdar ut – till platser där ungdomarna vill vara. I stället för att hålla öppet inne på våra fritidsgårdar flyttar fritidsledarna ut och arrangerar roliga aktiviteter utomhus. 

Foto: Mostphotos

Vi kommer bland att anordna fotbolls-EM på storbildsskärm, skattjakt, femkamp, fotoutmaning, fiske, geocaching, musikcafé, kubb, matlagning, sport och t-shirttryck.

Du hittar oss i Jordbro, Brandbergen, Vega, Tungelsta, Västerhaninge, Vendelsö, Vendelsömalm och Handen och håller i aktiviteter eftermiddagar och kvällar på vardagar hela sommarlovet.

Vi arrangerar också ungdomskvällar vid Rudans friluftsområde i samband med Sommar på Rudan på måndagar och onsdagar. Läs mer om ungdomskvällarna på Rudan. 

Här hittar du oss i sommar

Om fritidsgårdarna

Vi riktar oss till barn och ungdomar som går i årskurs 7 till 9. Fritidsgårdarna i Haninge erbjuder en rolig och meningsfull fritid för unga. Vi har positiva förväntningar på unga och från deras önskemål, initiativ och behov av nya upplevelser skapar vi roliga och utvecklande aktiviteter.

Senast uppdaterad: 11 juni 2024