Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Trainstation Haninge

Trainstation är en öppen digital mötesplats för digitalt utforskande, för dig som är 10-19 år. Här kan du bli inspirerad till att våga testa något nytt inom den digitala världen.

Fasaden på Trainstation i Haninge

Kanske skulle du vilja starta upp en egen youtube- eller twitch-kanal, göra egen musik, eller bli bättre på att fotografera? Designa kläder digitalt, lära dig programmera, bygga egna spel, hemsidor, appar eller kanske robotar? Är du mellan 10-19 år? Då är du varmt välkommen till oss! Du som är mellan 16-19 år kan också testa vår körkortssimulator. Vi finns vid Jordbro Centrum på Moränvägen 11. 

Läs mer om Trainstation på trainstation.se. 

Öppettider

Årskurs 4-9

Måndag, Onsdag, Torsdag, Fredag kl. 13:00-17:00

Årskurs 7-9 & gymnasieungdomar

Måndag, Onsdag kl. 18:00-21:00

Ojämna Fredagar kl. 18:00-21:00 

Hitta hit

Du hittar oss vid Jordbro Centrum på Moränvägen 11. Det är gångavstånd från Jordbro station.  

Kontakta oss

Trainstation Haninge
08-606 48 75 

trainstation@haninge.se

Mattias Grundström,  Enhetschef
08-606 87 76

mattias.grundstrom@haninge.se

Följ oss på Instagram

Du kan också nå oss via Instagram. Följ gärna vårt konto för att inte missa några av de dagliga aktiviteter som vi hittar på tillsammans med barn- och ungdomar, hur du bokar samt var vi finns när vi är på andra platser än vår fysiska lokal i Jordbro. 

Följ oss på Instagram: @trainstation_haninge.

Senast uppdaterad: 10 april 2024