Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Vega fritidsgård

Vega fritidsgård ligger i nybyggda Vega skola och aktivitetshus. Alldeles intill pendeltågsstationen. Här samsas fritidsgård, skola, bibliotek och kulturskola under samma tak.

"" Foto: Nikolaj Jacobsen C.F.Møller

Öppettider

Måndag kl 14:00-17:00 och 18:00-21:00
Onsdag-torsdag kl 14:00-17:00 och 18:00-21:00
Fredag kl 14:00-17:00 och kl 18:00-22:00

Vår verksamhet riktar sig till dig i årskurs 7-9 

Hur arbetar vi på Vega fritidsgård?

Här arbetar fem fritidsledare med fokus på ungas inflytande och delaktighet och utifrån den unika möjligheten av aktivitetsytor som Vega aktivitetshus erbjuder. Alltifrån Black box till stort kök med flera stationsytor och en fullstor idrottshall. Det mesta är möjligt, det är bara fantasin som sätter gränser. 

Ungdomsappen

Gäller endast elever i högstadiet (årskurs 7-9).

Haninge kommuns fritidsgårdar använder Ungdomsappen.se som ett verktyg för våra verksamheter. Genom appen kan ni boka aktiviteter, anmäla er till evenemang, följa nyheter om Haninge kommuns verksamheter och mycket mer. Ungdomar registrerar konton antingen med målsmans bank-id eller genom en undertecknad lapp som laddas ned i sista steget av registreringen. 

För information om hur vi hanterar er personliga information följ länken till Ungdomsappens integritetspolicy. 
https://ungdomsappen.se/var-integritetspolicy/

Kontakt

Enhetschef

Anders Kindblom

Mejl anders.kindblom@haninge.se
Telefon 086068829

Senast uppdaterad: 7 mars 2024