Ung i Haninge

Ungdomar Foto: pixabay.com

Här hittar du information om sådant som riktar sig till dig som är ung i Haninge.

Ungdomsrådet

Sedan 1998 så har ungdomsrådet i Haninge jobbat för att få ungdomens röst hörd i kommunen. Idag så består ungdomsrådet av cirka 18 ungdomar som jobbar just för att få ungdomens röst hörd men även att förbättra rådet. Vi skapar möjligheter till möten där vi ungdomar träffas och diskuterar själva och tillsammans med politiker, partier och andra intresserade vuxna om hur det är att vara ung i Haninge.

Läs mer om Ungdomsrådet här

HANBA

Känner du dig ensam? Är du orolig för hur din mamma eller pappa mår? Tror du att du är den enda som har det jobbigt hemma? Då finns HANBA för dig.

HANBA är Haninge kommuns gruppverksamhet för barn och tonåringar. Genom att delta i våra grupper får du kraft, mod och kunskap som hjälper dig att hantera din vardag på ett bättre sätt.

Läs mer om HANBA här

Rådgivning till föräldrar och ungdomar

Socialförvaltningen erbjuder rådgivning, stödsamtal och andra insatser som riktar sig till både föräldrar och ungdomar.

Läs mer om hur du kan få stöd och råd här

Studie- och yrkesvägledning

Navigatorcentrum ansvarar för studie- och yrkesvägledning samt aktivitetsansvar för unga i Haninge kommun.

Läs om Navigatorcentrum

Freezone Haninge

Freezone Haninge är en ungdomsverksamhet och ett samarbete mellan Studieförbundet Vuxenskolan, ABF och Haninge Kommun. Vi erbjuder ungdomar och unga vuxna i åldern 15-25 år möjligheten att engagera sig i artisteri, musikproduktion, film, foto, spoken word, podcasting, esport och mycket mer - helt kostnadsfritt! Läs mer om Freezone

Kontakt för den här sidan: info@haninge.se

Senast uppdaterad: 10 mars 2020