Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Vendelsömalms fritidsgård

Vendelsömalms fritidsgård, eller Bobas har nu öppnat upp sin verksamhet på Pråmen som ligger vid Båtsmansskolan eftersom vi behövde evakuera lokalerna från  Vendelsömalmsskolan.

Café vendelsömalms fritidsgård Foto: Vendelsömalms fritidsgård

 

Om oss på Vendelsö fritidsgård

Här arbetar fritidsledare med att ge barn och ungdomar en meningsfull fritid och erbjuda spännande aktiviteter men också en vuxen att prata och umgås med.

Fritidsgården är en plats där unga får komma till tals och bli sedda. De får vara med och bestämma vad som ska köpas in eller vad som ska hända på gården. Vi arbetar med delaktighet och inflytande.

Våra aktiviteter

Här på Bobas lyssnar vi på ungdomarnas önskemål och skapar våra verksamheter efter deras önskemål. Det finns flera olika fasta aktiviteter att delta i eller att sysselsätta sig med för de som vill. 

Vi försöker ha aktiviteter som ska stimulera alla olika sinnen, kunskaper och intressen hos våra besökare och som ska vara möjliga för alla att delta i oavsett sina egna förutsättningar. 

Dessutom finns det stora möjligheter för våra besökare att delta och skapa egna olika aktiviteter eller projekt. Allt från små spontana aktiviteter till större internationella utbyten. Vi samarbetar med skola och andra föreningar.

Fritidsgård för dig som går i årskurs 4-6

Från och med januari 2024 flyttar fritidsverksamheten för mellanstadiet över till skolorna från fritidsgårdarna.

Läs mer och se vilka skolor som erbjuder fritidsverksamhet här. 

Ungdomsappen

Gäller endast elever i högstadiet (årskurs 7-9).

Haninge kommuns fritidsgårdar använder Ungdomsappen.se som ett verktyg för våra verksamheter. Genom appen kan ni boka aktiviteter, anmäla er till evenemang, följa nyheter om Haninge kommuns verksamheter och mycket mer. Ungdomar registrerar konton antingen med målsmans bank-id eller genom en undertecknad lapp som laddas ned i sista steget av registreringen. 

För information om hur vi hanterar er personliga information följ länken till Ungdomsappens integritetspolicy. 
https://ungdomsappen.se/var-integritetspolicy/

kontakt

Besöksadress
Henriksbergsvägen 1-5
08-606 82 24

Elisabeth Kvist
Enhetschef Ung fritid
elisabeth.kvist@haninge.se

Hitta hit

Hitta till Vendelsömalms fritidsgård

Närmsta busshållplats är Tyrestavägen

Mellanmål

Ett näringsriktigt mellanmål serveras dagligen på varje fritidsgård. Kostnad 15 kronor.

På de flesta fritidsgårdar kan du som förälder köpa mellanmålshäfte.

Följ Vendelsö fritidsgård på INSTAGRAM

Senast uppdaterad: 17 juni 2024