Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Fältassistenterna

Fältassistenter arbetar uppsökande och förebyggande med ungdomar. Fältassistenterna arbetar både dag- och kvällstid, måndag till lördag, och rör sig i miljöer där barn och ungdomar ofta befinner sig. En fältassistent är en extra vuxen som ungdomar kan prata med, få hjälp och stöd.

Foto: Thomas Hultgren

Fältassistenterna samarbetar med fritidsgårdar, myndigheter, föräldrar och andra verksamheter som arbetar för att skapa trygghet i ungdomarnas vardag. 

När fältassistenterna är ute på fältet kan du känna igen dem genom att det alltid står "Fältassistent" på ryggen. Kom gärna fram och hälsa!

KONTAKT

Fältassistenterna

Telefon, gruppnummer
08 - 606 96 60

faltassistent@haninge.se

Vi jobbar följande dagar:

Måndag 12.00-21.30

Tisdag-Torsdag 09.30-21.30

Fredag kl. 14.00-00.00

Lördag kl. 14.00-00.00

Mattias Grundström Enhetschef
08-606 87 76
mattias.grundstrom@haninge.se

 

Följ oss på Instagram

Du kan också nå fältassistenterna på Instagram. Följ gärna kontot för att ta del av mer information angående var vi finns, hur vi jobbar för att stärka ungdomars meningsfulla fritid och vår strävan efter att ge upphov till en positiv personlig utveckling.

Följ oss på Instagram på @faltgruppenhaninge.

Senast uppdaterad: 5 januari 2024