Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

UNGish

I Haninge bedrivs en verksamhet speciellt utformad för unga vuxna i åldrarna 16-21 år.

Välkommen till UNGish – Ditt stöd på vägen till vuxenblivande!

Vi är glada att introducera UNGish, en plattform där unga vuxna i åldrarna främst 16–19 år får möjlighet att förbereda sig för vuxenlivet. Vi förstår att övergången till vuxenlivet kan vara både spännande och utmanande, och vår verksamhet är här för att vara din pålitliga guide på denna resa.

Våra fokusområden:

CV-Verkstad: Vi tror på vikten av att kunna presentera dina färdigheter och erfarenheter på bästa sätt.
Vår CV-Verkstad ger dig verktyg du behöver för att skapa ett CV som ger dig bra förutsättningar inför framtida arbetsgivare.

Ungdomsledarutbildning: Vi erbjuder varje år en ungdomsledarutbildning där du får möjlighet att lära dig mer om ledarskapet och att leda andra unga. Du får under 8 veckor både praktisk och teoretisk kunskap, där vi ses 1–2 gånger i veckan under ett par timmar. Föranmälan krävs.

Mentorskap: Vi förstår att det kan vara värdefullt att ha någon att prata med och få råd av under övergången till vuxenlivet. Våra erfarna fritidsledare är här för att stödja dig genom rådgivning, vägledning och uppmuntran.

Vår vision:
Vår vision är att stärka unga vuxna och ge dem den kunskap och självförtroende som krävs för att lyckas som vuxna. Ungish ledord är att en meningsfull fritid skapar en trygg framtid.

Häng med oss på resan mot vuxenblivande!
Olivia, Eddie och Jan-Erik.

Kontakta oss på vår instagram @ung.ish för mer information.

Kontakt

Enhetschef 

Anders Kindblom

mejl anders.kindblom@haninge.se
Tel 086068829

Senast uppdaterad: 3 januari 2024