Dalarö fritidsgård

Dalarö Fritidsgård ligger centralt vid Dalarö torg. Verksamheten är öppen för barn och ungdomar från 10-19 år. Fritidsgården har besökarnas önskemål och behov i fokus. Här främjas ungas välmående från mellanmål till fysisk aktivitet och spännande utmaningar.

Våra vanliga öppettider

För barn i årskurs 4 till och med 19 år
Måndag till fredag kl 13.00–17.00

På torsdagar mellan kl 16.00-17.00 är verksamheten förflyttad till Dalarö Idrottshall för 'Idrottstimmen'.

Under skollov öppnar verksamheten kl 11.00.

Välkommen till Dalarö Fritidsgård!

På fritidsgården möts du av fritidsledarna Alexandra, Patrick och Leah som utifrån fritidsgårdarnas gemensamma uppdrag erbjuder en miljö av varierande aktiviteter, som bland annat brädspel, klättring och musikskapande.

Fritidsgården har under en tid varit evakuerad till Tre Berg på skolgården och har därför begränsade möjligheter då lokalerna är avsevärt mindre till ytan än ordinarie placering.

Aktiviteter

Några väldigt aktiva och populära platser på fritidsgården är datorrummet, flerspelar-soffan framför nintendo switchen, dansmattorna i aktivitetsrummet och utbudet av olika brädspel. På kvällarna ändrar vi i miljön och stämningen utefter lokalens möjligheter för att hålla i kvällsfika för våra äldre besökare.

Inflytande och delaktighet

Verksamheten är alltid öppen för barn och ungas förslag och idéer. Tillsammans med besökare och olika föreningar ökas och varieras utbudet på aktiviteter och upplevelser utefter önskemål och förfrågan.

Utifrån besökarnas förslag har Dalarö Fritidsgård bland annat besökt  Jump Yard och Rollers n Bowlers. 

Skollov

Vid lov håller verksamheten nu traditionsenligt i olika utflykter och mer omfattande event, som till exempel resor till Boda Borg, evenemanget 'The Great Escape' och olika tematiserade 'Mysteriemiddagar'. Under skollov öppnar verksamheten kl 11.00. Gäller ej under sommarlovet då öppethållandet är begränsat. Information om sommarlovets öppettider hittar du högt upp på sidan.

Är du intresserad att veta mer om verksamheten så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss eller komma förbi på ett besök.

 

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 7 januari 2020