Ahlgrens packstation

Packstugan arbetar bland annat med att packa och etikettera på företaget Nils Ahlgren. Gruppens arbete är en förutsättning för att Ahlgrens kunder får de varor de efterfrågar i tid. Gruppen bidrar med en positiv attityd och en bra arbetsmiljö.Ahlgrens packstation

Mål och inriktning

På Ahlgrens packstation strävar vi efter att alla ska känna sig välkomna och känna trivsel och arbetsglädje. Vi lägger stor vikt vid att ha tydliga dagsrutiner och att ge personligt utformat stöd. 

Lokal, omgivning

Vi finns i Jordbro industri område på företaget Nils Ahlgren AB med närhet till bussar och tåg samt restauranger. Vi arbetar i en lokal anpassad efter brukarnas behov. Alla brukare har en egen arbetsplats.

Mat och måltider

Vi har ett stort gemensamt kök som vi delar med personalen som arbetar på Ahlgrens, där man kan värma sin medhavda matlåda i mikrovågsugn. En gång i månaden går vi på restaurang. 

Personalens kompetens

Personalen på Ahlgrens har en mångårig erfarenhet av att jobba med LSS.

Inflytande

Alla brukare är delaktiga i sin genomförandeplan. Vi lägger stor vikt att ha tydliga dagsrutiner och ge personligt utformat stöd. Vi har brukarmöten en gång i månaden.

Aktiviteter

På Ahlgrens så packar vi spikar, muttrar samt olika tillbehör till staket. Vi etiketterar även askar som ska ut till butikerna.

Övrigt

Vi erbjuder möjlighet att bada på Torvalla för den som vill samt träning på Friskis och Svettis där instruktörerna är utbildade och har lång erfarenhet av att leda personer med olika funktionsnedsättningar.

Kontakt för den här sidan: socialforvaltningen@haninge.se

Senast uppdaterad: 21 januari 2020