Utställningar i Haninge konsthall

Utgångspunkten för de kommande årens program är ”Haninge i världen och världen i Haninge” och frågan hur vi ”samsas i världen”. Det lilla speglar det stora, och tvärtom. I en globaliserad värld är vi alla sammanlänkade, på gott och ont, och länken är inte bara extern utan även inomkroppslig, vi delar inte bara naturresurser och mat, utan även i allt högre grad även drömmar, mål och referenser.

I Want to Seduce You, performance av Louise Blad på Haninge konsthall, 2020 I Want to Seduce You, performance av Louise Blad på Haninge konsthall, 2020 Foto: Sarah Guarino Werner

När konsthallen har stängt... arbetar vi med konst på andra vis!

Konsthallen och konstverkstan håller för närvarande stängt, men det betyder inte att konsten och konstskapandet försvinner för det!

Förutom den offentliga konsten som finns i Haninge så kommer vi under våren att arbeta med konstfilm som du kommer att kunna se på Haninge kulturhus glaspartier. Håll utkik och följ oss gärna på vårt Instagram för mer information! @Haninge__konsthall

I april hoppas vi som planerat kunna öppna Madeleine Hatz utställning Berättelser ifrån underjorden, men följ oss på sociala media för uppdaterad information.

Varmt välkommen!

Kontakt

Sarah Guarino Werner
Konstintendent
08-606 52 75
sarah.guarino@haninge.se

Ulrika Sten
Verksamhetschef Kultur
08-606 80 99
ulrika.sten@haninge.se


Besöksadress
Poseidons torg 8
Handen

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 28 januari 2021