Öppen fritidsverksamhet för årskurs 4–6

När ditt barn går i årskurs 4 till 6 är hen välkommen till fritidsgårdarna efter skoltid. Fritidsgårdarna i Haninge bedriver öppen fritidsverksamhet på eftermiddagar och skollov på uppdrag av utbildningsförvaltningen.

Du och ditt barn bestämmer själva när och hur ofta barnet ska komma till vår verksamhet. Det behövs ingen anmälan eller inskrivning innan besöket. Den öppna fritidsverksamheten är kostnadsfri.

Vår verksamhet erbjuder

På fritidsgården erbjuder fritidsledarna barnen möjlighet till utveckling och lärande samt en meningsfull fritid.

Här kan barnen hitta nya intressen, delta i olika aktiviteter, träffa kompisar och ha kul. Vi låter barnen vara med att bestämma och träna på att ta ansvar.

Måltider

Varje dag erbjuds ett mellanmål till en låg kostnad. Lovdagar och studiedagar erbjuds även enklare lunch. Vi strävar efter att servera näringsrika och varierande måltider.

Trygghet

Fritidsgårdarna är trygga, hälsosamma och välkomnande verksamheter för alla, därför använder vi ett trevligt språk till varandra, respekterar allas lika värde och olikheter samt värnar om vår miljö.

Öppettider

Sommar 2019

Under sommaren 2019 erbjuds verksamhet för dig i åk 4-6 på följande platser:

Vendelsömalms fritidsgård veckorna 25 till 29, öppet måndag till fredag klockan 11.00 – 17.00 och veckorna 31 till 32 öppet måndag till fredag klockan 11.00 –17.00. 

Jordbro Parklek har öppet hela sommaren måndag till fredag klockan 09.30 – 12.00, 13.00 – 17.00. Onsdagar gör Jordbro parklek olika utflykter, information finns på parklekens facebooksida.

Ordinarie öppettider

För barn i årskurs 4 till 6

Måndag till fredag klockan 13.00 – 17.00
Skollovsdagar klockan 11.00 – 17.00

Öppen fritidsverksamhet är en enklare form av fritidsverksamhet som inte erbjuder samma grad av omsorg och tillsyn som fritidshem.

Fritidsgården samarbetar med föräldrar, skola, socialtjänst, polis, föreningar och företag.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 28 juni 2019