Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Alla leverantörer av kontaktperson, ledsagare och avlösarservice i hemmet

Lista över godkända leverantörer du kan välja mellan när du får kontaktperson, ledsagare eller avlösarservice i hemmet.

Haninge kommun kontaktperson, ledsagare och avlösarservice

Information under uppdatering. 

Nordisk Hem & LSS Assistans AB

Henrikdalsallén 37
120 71 Stockholm
Tel 08-771 59 90
assistans@nordiskassistans.se

Mål och inriktning

Vi är ett omsorgsföretag som fokuserar på personlig assistans. För oss finns det bara en målsättning, 100% nöjda kunder! Vi arbetar utifrån en humanistisk värdegrund med stor förståelse för människors olika bakgrund, erfarenhet och religion. Vi lägger stor vikt och fokus på människors lika värde och rättighet till ett meningsfullt liv.

Vårt motto; ”Vi bryr oss, vi finns nära och vi har erfarenheten”!

Personalens kompetens

Personalen består i första hand av undersköterskor och vårdbiträden. Vi har egna värdegrunder som all personal får utbildning kring och fråga oss gärna om vår värdegaranti. Vi arbetar både med vuxna och barn. Vi har många års erfarenheter av diagnoser inom autismspektrumet, såsom autism, asperger mm och erfarenhet av beteendeavvikelser inom social kommunikation. Vi har också många års erfarenhet av olika varianter av funktionsnedsättningar, hjärn- som ryggmärgsskador. Många års erfarenhet av epilepsi, CP-skada, down syndrom m.m. Vi talar förutom svenska även arabiska, engelska, farsi, finska, kinesiska (mandarin), somaliska, spanska, thailändska och turkiska inom personalgruppen.

Geografiska begränsning

Vi arbetar inom hela Haninge kommun.

Aktiviteter

Vi erbjuder avlösning och ledsagning (LSS) samt personlig assistans. Om du väljer oss som utförare så tar vi fram en personlig genomförandeplan tillsammans om vad du vill göra samt vilka mål vi har tillsammans. Några av de aktiviteter vi kan göra är t.ex. promenader, idrottsaktiviteter, biobesök eller något annat du tycker är trevligt och känner du saknar.

Senast uppdaterad: 18 april 2024