Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Etablering i Haninge

Är du nyfiken på Haninges näringsliv eller funderar du själv på att starta eget? Här har vi samlat all information gällande kommunens näringslivsarbete.

Flygfoto över Haninges vattentorn Foto: Fredrik Hjerling

Vår vision – en ständig framåtblick!

Haninge är en attraktiv näringslivskommun och som regional stadskärna en tillväxtnod för utveckling på Södertörn. Det strategiska näringslivsarbetet ger förutsättningar för ett dynamiskt näringsliv, med fler arbetstillfällen och ekonomisk utveckling, genom växande företag och genom att fler näringslivsaktörer etablerar sig här.


Genom ett brett samarbete vill vi ta vara på och utveckla Haninges fördelar som plats för utveckling och tillväxt. Utvecklingen ska ske på ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt hållbart sätt. Vi vill erbjuda näringsliv, föreningsliv och Haningebor bästa förutsättningar och tillsammans utveckla Haninge som stark och växande regional stadskärna.

Läs mer: 

Sök bland företag och organisationer

Sök bland över 9000 aktiva företag och organisationer i Haninge kommun. Uppgifterna kommer ifrån UC Selekt och UC AB. Uppdatering sker löpande.

Sök i Näringslivsregistret

Kontakt

naringsliv@haninge.se

Anders Wink
Näringslivschef

Maria Rosell
Näringslivsutvecklare - stöd och service 

Sara Ewerth 
Näringslivsutvecklare - stöd och service 

Anna Kayal
Näringslivsutvecklare - etablering och investering

 

Senast uppdaterad: 15 juli 2024