Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Etablering, mark och lokaler

Vill du etablera ditt företag i Haninge? Söker du mark eller lediga lokaler? Här finns industri- och handelsområden och även kunskapsintensiva, stimulerande miljöer med bra infrastruktur och välutvecklade kommunikationer.

Flygbild över Handen Flygbild över Handen Foto: Stadsbyggnadsförvaltningen

I Haninge bygger vi en av åtta regionala stadskärnor, vi är navet för utveckling på södertörn med ett diversifierat näringsliv, en stark tillväxt och ett strategiskt läge mellan Stockholm och Norviks hamn. Haninges läge erbjuder ett liv i balans för att bo, jobba och driva företag. 

Lediga lokaler i Haninge

Nedan finner du de marknadsplatser som annonserar lediga verksamhetslokaler till uthyrning i Haninge 

Markanvisning och markförsäljning i Haninge kommun 

En markanvisning innebär rätt för en intressent att samarbeta med kommunen för att bebygga eller utveckla ett projekt inom ett visst markområde som kommunen äger. Detta sker under en begränsad tidsperiod med vissa i förväg givna förutsättningar.

Kommunen utser intressent eller byggaktör genom anbud, markanvisningstävling eller direktanvisning beroende på vilka förutsättningar som gäller för det aktuella markområdet. Syftet med markanvisningar är oftast att intressenten förvärvar markområdet.

Är ditt företag intresserad av mark i Haninge? Anmäl ditt intresse via formuläret nedan, så informeras du via e-post när nya markanvisningar eller markförsäljningar finns tillgängliga. 

Intresseanmälan för mark

Korrekt ifyllt
Korrekt ifyllt
Korrekt ifyllt
Korrekt ifyllt
Korrekt ifyllt
Korrekt ifyllt
Korrekt ifyllt
Korrekt ifyllt

Vi är intresserade av mark för:

(flera val är möjliga)

Korrekt ifyllt
Korrekt ifyllt
Korrekt ifyllt
Godkänna uppgifter
Korrekt ifyllt

* Fältet är obligatoriskt.

Så behandlar vi dina personuppgifter

Det är Mark- och exploatering vid Kommunstyrelseförvaltningen i Haninge kommun som samlar in de uppgifter ni skickar in med detta formulär. Vi sparar uppgifterna i syfte att kunna kontakta er. Vi behandlar uppgifterna med stöd av att du samtycker. Kommunen säkerställer att dina personuppgifter hanteras enligt gällande lagstiftning.

Sök bland företag och organisationer

Sök bland över 9000 aktiva företag och organisationer i Haninge kommun. Uppgifterna kommer ifrån UC Selekt och UC AB. Uppdatering sker löpande.

Sök i Näringslivsregistret

Senast uppdaterad: 12 juli 2024