Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Test av e-tjänst för infartsparkering vid Vega station

Med start i början av mars testar vi en ny e-tjänst för att parkera på infartsparkeringen vid Vega station. Detta i syfte att utveckla kommunens infartsparkeringar och göra det möjligt för fler att pendla med kollektivtrafiken. Under testets gång är du välkommen till oss med dina synpunkter på e-tjänsten.

Infartsparkering vid Vega station

För att parkera på infartsparkeringen vid Vega station behöver du ha en aktiv 30-dagarsbiljett, 90-dagarsbiljett eller årsbiljett från SL. I e-tjänsten för infartsparkering anger du ditt fordons registreringsnummer tillsammans med numret för din periodbiljett från SL för att parkera.

Det är i dagsläget inte möjligt att parkera på infartsparkeringen vid Vega station med periodbiljett från SL för kortare tid än 30 dagar. Det är inte heller möjligt att betala för parkering på infartsparkeringen på annat sätt.

Som alternativ till att parkera på infartsparkeringen finns möjlighet att parkera längs med gatorna i närområdet, på dessa gator är taxan är 5 kronor per timme, 50 kronor per dag eller 500 kronor per månad.

Så här parkerar du på infartsparkeringen vid Vega station

  1. Öppna e-tjänsten via infartsparkera.haninge.se
  2. Ange numret för din periodbiljett från SL (30-dagarsbiljett, 90-dagarsbiljett eller årsbiljett)
  3. Ange ditt fordons registreringsnummer
  4. Starta parkering

Hjälp oss utveckla våra infartsparkeringar

Lämna dina synpunkter här

Testet av e-tjänst för parkering på infartsparkeringen vid Vega station pågår fram till den 1 september 2024, detta för att få bra med underlag till utvärderingen.

Under tiden som testet löper på tar vi gärna emot synpunkter kring e-tjänstens funktionalitet och användarvänlighet. Detta för att kunna utvärdera e-tjänsten och förbättra den. Testet ligger till grund för ett eventuellt införande av e-tjänst för parkering på fler infartsparkeringar i kommunen.

Behöver du hjälp eller har frågor? Kontakta oss!

Telefon: 08-606 53 00
Telefontid: måndag-torsdag kl 09.00-12.00 och 13.00-15.00 samt fredag kl 09.00-12.00.
E-post: stadsbyggnad@haninge.se

Frågor och svar gällande test av e-tjänst för parkering på infartsparkeringen i Vega

Senast uppdaterad: 4 mars 2024