Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Vi utvecklar Jordbro

Utvecklingen av Jordbro till en attraktiv, trygg, levande och hållbar stadsdel är igång. Här byggs nu 367 hyreslägenheter, en ny förskola, nya gator samt nya gång- och cykelvägar. Upprustningen av Höglundaparken är klar och bibliotek och fritidsgård har flyttat in i nya lokaler. Planer pågår för ett nytt centrum samt ännu fler bostäder i närhet till pendeltågsstationen. Projekt som tillsammans möjliggör att fler kan bo i Jordbro i nära anslutning till service, skolor och vacker parkmiljö.

Andra pågående projekt i Jordbro

Bostäder

Aktuellt kring utvecklingen av Jordbro

Personer skymtar fram bakom blommor

2023-08-29
Blommig frukost och föreläsning i köksträdgården i Jordbro

– Ett renoveringsobjekt med potential har blivit en plats med öppen planlösning och fin kontakt mellan inne och ute – så sammanfattar Petra Lindvall, stadsträdgårdsmästare, Sofia Andersson, landskapsarkitekt och Maria Andersson, parkingenjör i Haninge kommun, arbetet med att skapa köksträdgården i Jordbro.

Pojkar i fotbollskläder tar emot pris på scen.

2023-08-25
Succé för Jordbrofestivalen

Omkring 3 000 besökare och en riktig familjefest. Förra helgen samlade Haninge kommun och flera lokala organisationer stora delar av Jordbro till festival. Och vilken succé det blev!

Senast uppdaterad: 31 januari 2024