Aktuellt

 • Eldning avrådes

  18 april 2019

  Just nu är det stor risk för gräsbränder i skog och mark. Det varma vädret medför att fjolårsgräset snabbt torkar ut och när solen ligger på kan det räcka med en gnista för att elden ska ta sig.

 • Gången mellan Poseidons torg och pendeltågsstationen stängd 27 och 28 april

  17 april 2019

  Från och med lördag 27 april till och med söndag 28 april kommer gångtunneln - Najadernas grotta - mellan Poseidons torg och ingången till pendeltågsstationen att vara stängd.

 • Vill du bli familjehem? Välkommen till vårens informationsträff!

  17 april 2019

  I Haninge finns barn och ungdomar som behöver komma till familjehem och kontaktfamiljer. Nu bjuder vi in till en informationskväll där vi berättar mer om hur du kan hjälpa till.

 • Näringsministern besökte Riksäpplet

  12 april 2019

  Fredagen den 12 april besökte näringsminister Ibrahim Baylan (S) Riksäpplets gymnasieskola. I besöket ingick en rundtur och föreläsning för elever på handelsprogrammet.

 • Hur skapar vi en trygg skolmiljö för våra barn och ungdomar?

  11 april 2019

  Den 25 april är det dags för vårens skoldialog då Haninge kommun berättar om sitt trygghetsskapande arbete i förskolan och skolan. Passa på att ställa dina frågor till politiker, utbildningsdirektör, skolpsykologer, chefer och rektorer.

 • Haninge kommun når högsta NKI nivå sen mätningarna startade!

  10 april 2019

  Kommunens totala NKI-resultat gentemot företagare landar för 2018 på 75, ett mycket högt indexresultat. Framgången är en följd av ett långsiktigt strategiskt arbete i hela kommunen. I kommunens näringslivsstrategi är kommunens service gentemot företag en av de tre prioriterade delstrategierna vilket har varit viktigt för att få hela kommunen att arbeta åt samma håll.

 • EU-ministern besökte Fredrika Bremergymnasiet och Centrum Vux

  4 april 2019

  EU-minister Hans Dahlgren besökte den 3 april Fredrika Bremergymnasiet och Centrum Vux. Under besöket träffade han elever som arbetar med ett projekt inför EU-valet och även elever som studerade svetsning och måleri inom ramen för "Svenska för hantverkare".

 • Har du har sökt till handels- och administrationsprogrammet?

  3 april 2019

  Viktig information till dig som har sökt handels- och administrationsprogrammet samt till programinriktat val, handel och administration i Haninge kommun.

 • Haninge vidare till finalen i Funkisfestivalen!

  3 april 2019

  Ida Engstrand är Haninges representant till Funkisfestivalen 2019. I går tävlade hon i andra semifinalen på Nalen i Stockholm och gick som en av sex artister vidare till den stora Sverige-finalen som går av stapeln i augusti.

 • Energiverkstans vinnare blev Tungelsta skola

  2 april 2019

  I fredags 29 mars, dagen innan årets Earth Hour, gick finalen för Energiverkstan av stapeln. Energiverkstan är en tävling som går ut på att kora Haninges mest klimatsmarta tips och som i år hölls för sjunde året i rad. Årets vinnare blev Tungelsta skola!

 • {{item.Title}}

  {{item.LastModifiedString}}

  Kategorier: {{category.Title}}
  {{tag.Name}}