Aktuellt

 • Valresultatet i Haninge kommun 2018

  16 oktober 2018

  Efter valen till riksdag, kommun- och landstingsfullmäktige 9 september har alla röster räknats hos Länsstyrelsen och ett valresultat är fastställt. Här kan du läsa mer om den fortsatta processen i Haninge kommun.

 • Behöver du riksfärdtjänst till jul eller nyår? Ansök senast den 9 november

  15 oktober 2018

  Ska du ut och resa till jul eller nyår och brukar åka med riksfärdtjänst? Då är det dags att lämna in din ansökan till våra riksfärdstjänsthandläggare. Ansökan måste vara inne senast den 9 november.

 • Loke seniorer vinnare i årets seniorinsats som utsågs på äldremässan den 4 oktober

  8 oktober 2018

  Loke Seniorer stod som vinnare i utmärkelsen årets seniorinsats som delades ut under äldremässan i kommunhuset den 4 oktober. Prissumman på 15 000 kr togs emot av seniorföreningens ordförande Sonia Woxmark. Äldremässan lockade i år omkring 650 seniorer att upptäcka olika aktiviteter, tjänster och service som finns att ta del av i Haninge.

 • Godkänt dricksvatten i centrala Handen

  4 oktober 2018

  Haninge kommun upphäver kokningsrekommendationen av dricksvattnet i centrala Handen. Vattnet kan drickas och användas som vanligt igen eftersom vi har godkända vattenprover. Har du varit bortrest under den senaste veckan bör du spola i samtliga kranar cirka tio minuter för att vara säker på att dina ledningar är urspolade.

 • Har du ett syskon med funktionsnedsättning, psykisk ohälsa eller långvarig sjukdom?

  27 september 2018

  Att ha en bror eller syster som har en funktionsnedsättning eller sjukdom är ett särskilt syskonskap med speciella förutsättningar och konsekvenser. Känner du igen dig i att behöva stå i bakgrunden av ett syskon som behöver stöd och hjälp? Att du är den som har behövt klara dig själv, vara förstående och inte kräva tid och uppmärksamhet?

 • Vinnare av pedagogiska priset 2018

  19 september 2018

  Under utbildningsförvaltningens strategidag den 13 september 2018 delades de pedagogiska priserna ut. Allmänheten har lämnat förslag till nomineringar i nio kategorier och juryn, bestående av förvaltningsledningen, har utsett vinnarna.

 • Nya webbplatser för grundskolorna lanserade

  19 september 2018

  Kommunen har lanserat nya webbplatser för alla grundskolor. Samtliga kommunala förskolor och skolor samt vuxenutbildningen har därmed fått nya skolwebbar.

 • Haninge deltar på Business Arena 2018

  19 september 2018

  Haninge är en av de största och snabbast växande kommunerna i Stockholmsregionen. Haninge ligger bara 20 minuter från huvudstaden. Haninge växer med bostäder i centrum, ny stadsdel, handel och ny företagspark tillsammans med dynamiskt företagande.

 • Tyck till om planerna för Jordbro

  18 september 2018

  Haninge kommun tar ett helhetsgrepp om centrala Jordbro för att få till en attraktiv, levande och tillgänglig miljö för de boende i Jordbro. Nu pågår samrådet för första etappen i utvecklingen av Jordbro. Detaljplaneförslaget innebär att området norr om centrum utvecklas med drygt 380 bostäder och en naturnära F-6 skola i del av Hurtigs park. Om du inte haft möjlighet att träffa oss vid vårt mobila pop up-kontor i Jordbro, tyck gärna till om planförslaget via vårt digitala verktyg City Planner.

 • Kokningsrekommendation i Årsta havsbad upphävs

  17 september 2018

  Vattnet kan drickas som vanligt och detta gäller samtliga hushåll med kommunalt vatten.

 • {{item.Title}}

  {{item.LastModifiedString}}

  Kategorier: {{category.Title}}
  {{tag.Name}}