Aktuellt

 • Prova att åka kollektivt

  15 februari 2019

  I Haninge vill vi uppmuntra till smarta resval. Ett sätt kan vara att åka kollektivt till jobbet. För dig som vill prova kan du nu ansöka till SL/Nobinas provåkarkampanj.

 • Årets UF-vinnare 2019

  15 februari 2019

  Vi gratulerar UCME från Riksäpplets gymnasium som är vinnare av årets UF-pris på 5000 kr. UCME har tagit fram ett paraply med lysdioder och gör så att du syns i mörkret.

 • Lyckad skolkonferens samlade internationell publik i Haninge

  14 februari 2019

  För tredje året i rad arrangerade Haninge och Tyresö kommun den internationella skolkonferensen researchED som traditionsenligt hölls på Fredrika Bremergymnasiet. Den riktar sig till alla som är intresserade av skolutveckling och den senaste forskningen inom pedagogik. Konferensen lockar pedagoger, skolledare, tjänstemän, politiker och forskare från hela världen.

 • Vill du vara röstmottagare vid valet till Europaparlamentet 26 maj?

  12 februari 2019

  Den 26 maj är det val till Europaparlamentet. Nu rekryterar vi röstmottagare till förtidsröstningen och vallokalerna på valdagen.

 • Besök årets stora rekryteringsmässa

  7 februari 2019

  Rekryteringsmässan vänder sig till dig som söker nytt arbete inom en rad olika branscher. Över 40 utställare finns representerade och under senaste mässan kom över 1100 besökare! På mässan får du chans till personliga möten med flera arbetsgivare vid ett och samma tillfälle.

 • Ny broschyr för dig som är vårdnadshavare

  5 februari 2019

  Vi vill ge din tonåring de bästa förutsättningarna, men behöver din hjälp! För att alla Haninges elever i gymnasieskolan ska stå väl rustade för framtiden vill vi ge dem den kunskap de behöver. För att lyckas behöver både vi i gymnasieskolan och du som vårdnadshavare ta ansvar.

 • Vinnarjubel på Haninge Idrottsgala 2019

  25 januari 2019

  I fredags den 25 januari gick årets upplaga Haninge Idrottsgala av stapeln i kulturhuset. Det blev en kväll fylld av vinnarglädje, jubel och underhållning. Tio priser delades ut till Haninges idrottare, eldsjälar och ledare. Vi fick bland annat se Helene Ripa kamma hem priset som årets kvinnliga idrottare och IFK Haninges A-lag priset som årets manliga idrottare. Stort grattis till alla vinnare!

 • Vill du bli kompis?

  24 januari 2019

  Genom Kompis Sverige kan du som etablerad Haningebo lära känna nya svenskar på ett jämlikt och naturligt sätt. Kompis Sverige verkar för att bygga vänskap och förebygga utanförskap.

 • Haninge kommun är nominerade i priset Årets peppare på Idrottsgalan 2019

  21 januari 2019

  Haninge kommun är nominerade till priset Årets peppare på Idrottsgalan 2019. Priset syftar till att belöna en person, organisation eller ett initiativ som på ett inkluderande och tillgängligt sätt lyckats få barn och unga i Sverige att röra på sig. Bakom priset finns organisationen Generation Pepp.

 • Nu kan du som är 65 år eller äldre anmäla dig till vårens Må bra-cirklar som startar upp under februari

  21 januari 2019

  Är du intresserad av att veta mer om hälsa och friskvård och är över 65 år? Välkommen att vara med på våra kostnadsfria Må bra-cirklar. Cirklarna hålls av Jane Persson som är hälsoutvecklare på äldreförvaltningen.

 • {{item.Title}}

  {{item.LastModifiedString}}

  Kategorier: {{category.Title}}
  {{tag.Name}}