Aktuellt

 • Fredrikadagen på Årsta slott

  16 september 2021

  På Fredrikadagen - Fredrika Bremers namnsdag – fylls hennes älskade Årsta med musik, poesi, litteratur och parkliv.

 • Det är dags att anmäla sig till höstens gå- & cyklatävling

  16 september 2021

  Under september och oktober kan din klass vara med i Trafikkalenderns Gå- & cyklatävling. Under två veckor gäller det att gå och cykla till skolan så mycket som möjligt. Klassen tävlar mot andra klasser i Haninge och i hela Sverige. Fina priser står på spel!

 • Arbetsmarknadsministern besökte arbetsmarknadsenheten i Haninge kommun

  15 september 2021

  Onsdagen den 15 september var arbetsmarknadsminister Eva Nordmark på plats i Haninge för att få en inblick i hur kommunen arbetar tillsammans med Arbetsförmedlingen och arbetsgivare för få fler människor i arbete. Fokus under dagen var hur behoven på arbetsmarknaden möts upp genom lokala jobbspår. Det var kommunstyrelsens ordförande Meeri Wasberg och Siw Lidestål, social- och äldredirektör samt Ingrid Alegren, avdelningschef och Anette Berggren, enhetschef från social- och äldreförvaltningen som tog emot ministern.

 • Ett brett och varierat utbud av parasport i Haninge

  14 september 2021

  I Haninge ska alla ha möjlighet att idrotta och vara fysiskt aktiva utifrån sina förutsättningar, genom livets alla skeden och oavsett bakgrund. Därför pågår just nu ett intensivt och nära samarbete med RF-SISU Stockholm, Stockholms Parasportförbund och det lokala föreningslivet för att tillsammans utveckla och bredda utbudet av parasport i Haninge.

 • Vaccinationsbuss i Jordbro

  13 september 2021

  Nu kan du som bor i Jordbro och är född 2005 eller tidigare, vaccinera dig mot covid-19 i vaccinationsbuss. Du behöver inte boka tid utan det är drop-in som gäller. Bussen står på plats på Hurtigs torg i Jordbro centrum under måndag och tisdag den 13:e och 14:e september.

 • Tyck till om biblioteket i Brandbergen

  13 september 2021

  Vad tycker du om biblioteket i Brandbergen? Vi vill veta!

 • Minifestival på Poseidons torg och invigning av Kulturhusparken

  9 september 2021

  På lördag den 11 september är det minifestival på Poseidons torg och i Kulturhuset i Handen. Minifestivalen bjuder bland annat på vertikala uppträdanden i träden, ett verkligt men overkligt tv-spel med danskollektivet Arkeolog8 och vi får följa med på en jazzresa med Fri Luft. Vi inviger också Kulturhusparken, delar ut kulturstipendier och har en finsk bok-release.

 • Tillsammans skapar vi tryggare skolvägar

  8 september 2021

  Haninge kommun jobbar med Säkra skolvägar för att skapa en säker och trygg trafikmiljö runt omkring skolorna. Projektet bygger på ett samarbete mellan skolorna och kommunen. Även du som förälder kan bidra till tryggare skolvägar genom att aktivt välja smarta resval, det vill säga att gå eller cykla till skolan med ditt barn. Ju färre bilar, desto säkrare miljö.

 • Feriepraktik på höstlovet

  7 september 2021

  Nu har du som är född 2004 eller 2005 möjlighet att få en feriepraktikplats i någon av kommunens verksamheter under höstlovet.

 • Brand i avfallshög i Kassmyra, Botkyrka kommun

  6 september 2021

  Det brinner i en avfallshög i Kassmyra i Botkyrka kommun, varför det kan förekomma lukt av brandrök i Haninge kommun. Räddningstjänsten är på plats och arbetet med att släcka branden beräknas pågå ett par dagar.

 • {{item.Title}}

  {{item.LastModifiedString}}

  Kategorier: {{category.Title}}
  {{tag.Name}}