Aktuellt

 • Plexiglasskärmar möjliggör möten mellan nära och kära

  4 juni 2020

  I Haninge har samtliga vård- och omsorgsboenden i kommunens regi nu fått plexiglasskärmar levererade och med dessa har coronasäkrade mötesplatser anordnats utomhus.

 • Dags att nominera till de pedagogiska priserna

  3 juni 2020

  Vet du någon lärare, förskollärare, fritidspedagog, kock eller någon annan inom skolvärlden som har gjort det där lilla extra och är värd att uppmärksammas?

 • Gemensam satsning för att skapa hopp, framtidstro och trivsel i Jordbro

  2 juni 2020

  I sommar inleder fyra parter, Haninge kommun, Haninge Bostäder, Hembla och Coca-Cola European Partners en gemensam satsning, Tillsammans för Jordbro. Detta för att skapa hopp, framtidstro, trivsel, trygghet samt snyggt och rent i området.

 • Haninge kommun nominerad i skolmatstävlingen White Guide Junior

  2 juni 2020

  Haninge kommun är nominerad till "Årets hållbara skolkommun" i tävlingen White Guide Junior. Runstensskolan, Brandbergsskolan och Svartbäcksskolan har också nominerats för sina skolmatsinsatser.

 • Till alla föräldrar med barn i grundskolan

  29 maj 2020

  Denna termin blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, i och med att corona-pandemin bröt ut. Såväl skolarbetet som avslutningen av skoltiden är förändrad för de flesta. I normalfall brukar skolavslutning och studenten innebära en ökad risk för att unga ska dricka alkohol. Vi som arbetar i Haninge känner en oro för att det kan bli så även i år, trots uppmaningar om social distansering.

 • Eldning avrådes på grund av ökad brandrisk

  29 maj 2020

  Det varma och torra vädret medför att det är stor brandrisk i skog och mark. Räddningstjänsterna i Stockholms län avråder från eldning från och med den 29 maj. Avrådan gäller hela länet.

 • En ljusglimt i isoleringen

  28 maj 2020

  När Folkhälsomyndighetens restriktioner kring äldre infördes passade restaurang Golden Bistro i Haninge centrum på att erbjuda gratis lunch till äldre och behövande.

 • Nu kan du beställa årets besökskarta

  27 maj 2020

  Haninge besökskarta kommer varje år och finns tillgänglig på biblioteken, i kommunhuset och på olika ställen runt om i Haninge.

 • Vi låter fler gräsmattor blomma i år

  26 maj 2020

  Klimatförändringarna gör att Haninges gröna ytor blir allt viktigare för att bibehålla och öka den biologiska mångfalden, men också för att lagra vatten vid skyfall och ge svalka vid värmeböljor. I år utvecklar Haninge kommun en mer hållbar gräsklippning genom att låta fler gräsmattor gå i blom och därmed främja den biologiska mångfalden.

 • Du vet väl om att du kan få hjälp med enklare vardagsärenden?

  25 maj 2020

  Haninge kommun samarbetar med Frivilliga Resursgruppen (FRG) Haninge som koordinerar hjälpinsatser för dig som är i riskgrupp för coronaviruset.

 • {{item.Title}}

  {{item.LastModifiedString}}

  Kategorier: {{category.Title}}
  {{tag.Name}}