Aktuellt

 • Ny skola i Vega klar till höstterminen 2020

  22 januari 2020

  Skolan i Vega som går under arbetsnamnet Nakterhusskolan kommer stå klar till höstterminen 2020 med plats för totalt 420 elever från förskola upp till årskurs 6. Välkomna till informationsmöte om skolan den 23 januari.

 • Gångtunneln mellan pendeltågsstationen och Poseidons torg stängd vecka 6-14

  20 januari 2020

  Under vecka 6 till och med vecka 14 kommer gångtunneln mellan pendeltågsstationen och Poseidons att vara stängd. Det kommer att finnas hänvisningsskyltar till de två alternativa vägarna Eskilsvägen och Rudsjöterrassen.

 • Dags att välja skola

  15 januari 2020

  Skolvalet gäller barn som ska välja förskoleklass och som fyller sex år under 2020 samt elever som ska börja årskurs 7 som nu går i årskurs 6.

 • Water is life

  13 januari 2020

  På Dalarö skola har ett stort vattenprojekt dragit igång i samarbete med en skola i Frankrike. Det nya året kommer därför kantas av hållbarhetstänk, Östersjöprojekt och utbytesresor för Dalarös högstadieelever.

 • En ledare som gör avtryck i klassrummet

  13 januari 2020

  Handen upp alla som någon gång tagit en smörgås i farten! Kanske har du en högstadielärare på Söderbymalmsskolan att tacka för att du kunnat smita in på en av Sveriges otaliga Subway-restauranger för att stilla hungern. Jennie von Bargen var nämligen drivande i att etablera snabbmatskedjan i Sverige innan hon sadlade om till lärare.

 • Gymnasieelev i Haninge offer i flygkraschen

  10 januari 2020

  Med sorg har vi tagit emot information om att en elev på Fredrika Bremergymnasiet hör till offren i flygkraschen i Iran. Elevens klasskamrater och övriga elever på skolan är informerade och skolan flaggar på halv stång under fredagen. Eleven bodde i Tyresö.

 • Mindre brand i en av kommunens lokaler

  2 januari 2020

  Under nyårsnatten uppstod en mindre brand i en av kommunens lokaler i Brandbergen. Ingen människa skadades i branden.

 • Haninges företag i toppen för bäst tillväxt

  20 december 2019

  Haninge kommun har placerat sig i toppen bland de kommuner i Stockholms län där företagen har bäst tillväxt. Det är ytterligare ett bevis för att Haninge har en god tillväxtmiljö i en redan stark tillväxtregion.

 • Stöd och hjälp under jul och nyår

  19 december 2019

  Om du eller någon du känner behöver hjälp eller stöd kring exempelvis våld i nära relation, övergrepp eller missbruk finns socialtjänsten för dig. Nu har vi flera helgdagar framför oss. Här har vi samlat några viktiga telefonnummer och telefontider.

 • Terminens sista dag

  19 december 2019

  Idag är sista dagen på höstterminen. Det kommer vara många människor som rör sig på gatorna runtomkring våra skolor så tar det lugnt i trafiken och ta hand om varandra.

 • {{item.Title}}

  {{item.LastModifiedString}}

  Kategorier: {{category.Title}}
  {{tag.Name}}