Aktuellt

 • Trafikomläggning på Rudsjöterrassen från och med den 13 december

  10 december 2018

  Infart på Rudsjöterrassen från Nynäsvägen kommer inte att kunna ske på grund av pågående husbyggnad. Rudsjöterrassen blir enkelriktad mellan kommunhuset och Nynäsvägen.

 • Utdelning av årets konst- och kulturstipendier

  8 december 2018

  Under lördagen den 8 december delades årets kulturstipendier och Haningesalongens Juryns val ut i Haninge kulturhus. Stipendiaterna Jonathan Frendel, Anna Sakura Larsson, Ellinor Sjöberg och Klas Toresson fick ta emot sina stipendium under högtidliga former på årets Vinterlördag.

 • Fullsatt på föreläsning om framtidsfullmakter

  6 december 2018

  Sam Norryd, jurist på äldreförvaltningen, har under hösten föreläst för kommunens seniorer om framtidsfullmakter. Föreläsningarna har varit välbesökta och intresset stort. Här berättar Sam lite grann om framtidsfullmakter och på vilket sätt dessa kan användas.

 • Bygg Haninges högsta bostadshus!

  4 december 2018

  Haninge växer, nästa år blir vi 90 000 Haningebor! Och vi bygger stad. Det senaste tillskottet i vår nya stadskärna är Haninges högsta bostadshus Blicken. Bygg Blicken du också – som pepparkakshus!

 • Snart dags för skolval 2019

  3 december 2018

  Skolvalet gäller barn som ska välja förskoleklass och som fyller sex år under 2019 samt elever som ska börja årskurs 7 som nu går i årskurs 6.

 • Ny hundrastgård i Tungelsta

  26 november 2018

  I helgen invigde vi den nya hundrastgården i Tungelsta. Nu har våra fyrbenta vänner en rastgård med bänkbord samt stockar och stenar. Och i början av nästa år utökas den med agilityhinder i form av balanshinder och bord.

 • Haninge kommun inleder ett samarbete med Stallet – världens musik

  26 november 2018

  Haninge kommun inleder ett samarbete med Stallet – världens musik. Stallet är en folk- och världsmusikscen som drivs av Riksförbundet för Folkmusik och Dans (RFoD) och ligger vid Nybrokajen mitt i Stockholm.

 • I dag är det FN:s internationella Världstoalettdag med temat ”När naturen ropar”

  19 november 2018

  Visste du att bara i Haninge spolas det ned 350 ton skräp i våra toaletter varje år?

 • Haninge – vi har en vinnare!

  13 november 2018

  Ida Engstrand är Haninges bidrag till FunkisFestivalen 2019! Hon vann uttagningen i Kulturhuset i tisdags kväll inför en fullsatt lokal. Det var silverhattar och fjäderboor för hela slanten och alla sångarna bjöd på underhållning i världsklass.

 • Samrådsperiod för tvärförbindelse Södertörn

  13 november 2018

  Nu startar samrådsperioden för tvärförbindelse Södertörn. Trafikverket informerar om hur långt de kommit i planeringen samt ger allmänheten möjlighet att tycka till. Den 14 november kl. 17-19 finns de på plats i ljusgården i Haninge centrum.

 • {{item.Title}}

  {{item.LastModifiedString}}

  Kategorier: {{category.Title}}
  {{tag.Name}}