Aktuellt

 • Vägskada Dalarövägen

  7 augusti 2020

  Trafikverket arbetar med att reparera en vägskada intill Dalarövägen/Dalarölänken till Klockarlötsvägen i riktning mot Dalarö.

 • Skolstart i ljuset av pågående pandemi

  6 augusti 2020

  Höstterminen börjar onsdag den 19 augusti. Skolorna informerar elever och vårdnadshavare om vilken tid skoldagen börjar.

 • Fåtal platser kvar till sommarens konstkollo

  6 augusti 2020

  Det finns fortfarande platser kvar till sommarens konstkollo Vildkonst 11-13 augusti

 • Tillsammans skapar vi trygga och säkra vägar i Haninge

  28 juli 2020

  Nu är det hög tid att klippa häcken och beskära träden för en säker trafikmiljö i Haninge.

 • Du vet väl om att du kan få hjälp med enklare vardagsärenden?

  21 juli 2020

  Haninge kommun samarbetar med Frivilliga Resursgruppen (FRG) Haninge som koordinerar hjälpinsatser för dig som är i riskgrupp för coronaviruset.

 • Sommarläger, dagkollo och Haninge Fantasy Games

  10 juli 2020

  De senaste veckorna har årets sommarläger Camp Ekudden anordnats på Gålö. Samtidigt har det populära dagkollot i Rudan och årets upplaga av Haninge Fantasy Games gått av stapeln. Trots en annorlunda sommar på grund av coronapandemin var det många av Haninges barn och ungdomar som fick chansen att få ett tryggt och minnesvärt sommarlov.

 • Sommartips! Guidade visningar av Årsta slottsmuseum – med egen guide

  10 juli 2020

  Välkommen till Årsta – slottet med många historier! I sommar bjuder Haninge kommun (ja, det är gratis!) på guidade visningar för små förbokade sällskap. Välj mellan visning av museivåningen (max 4 personer) eller guidad promenad i parken (max 8 personer).

 • Hjälp oss att fortsatt hålla öppet utan trängsel

  8 juli 2020

  Den 1 juli 2020 trädde en tillfällig lag i kraft, tillfälliga smittskyddsåtgärder på serveringsställen. Lagen gäller till den 31 december 2020. Den nya lagen innebär att restauranger, barer och caféer har ansvar att vidta åtgärder för att förhindra spridning av covid-19. Kommunen har ansvar att utföra tillsyn av verksamheterna samt att fatta beslut om förelägganden och förbud om lagen inte följs.

 • Eldningsförbudet upphävs 4 juli kl 9.00

  3 juli 2020

  Länsstyrelsen har beslutat att upphäva eldningsförbudet i Stockholms län. Förbudet upphör att gälla från och med klockan 9.00 den 4 juli 2020.

 • Social- och äldreförvaltningen granskar sitt coronaarbete

  3 juli 2020

  Förvaltningen tar initiativ till en utvärdering av ledningsinsatserna under coronapandemin. Social- och äldreförvaltningens verksamheter har haft ett hårt tryck under våren 2020. Förvaltningsdirektör Siw Lidestål satte ledningen i stabsläge den 25 mars. Flera verksamheter har påverkats av läget och några har tillfälligt stängts ner.

 • {{item.Title}}

  {{item.LastModifiedString}}

  Kategorier: {{category.Title}}
  {{tag.Name}}