Aktuellt

 • Störningar i helgen vid Handens stationsområde

  20 april 2018

  Haninge växer och vi arbetar nu för att säkra vattenleveransen för dagens och framtida behov. Lördagen den 21 april, mellan kl 09.00-19.00, kommer det att genomföras arbete vid Handens stationsområde. Arbetet kan eventuellt behöva fortsätta under söndagen. Detta kommer tyvärr att medföra störningar i form av buller.

 • Haninges sfi-utbildning medverkar i unikt forskningsprogram

  19 april 2018

  I dagarna startar det fristående forskningsinstitutet Ifous ett forsknings- och utvecklingsprogram med fokus på sfi-undervisning. Programmet drivs i samarbete med fem utbildningsanordnare, däribland Haninge kommun.

 • Hur firar din ungdom vårens fester?

  18 april 2018

  Tonåren är en väldigt speciell tid, både för tonåringarna och deras föräldrar. Det finns mycket att ta ställning till som förälder: Ska man bjuda tonåringar på alkohol hemma? Måste man sitta och vänta tills de kommer hem på natten? Vad gör man när tonåringen inte gör som man kommit överens om? Hur tänker ungdomar själva om drickande?

 • Vi hjälper dig att bli mer digital

  16 april 2018

  Nu bjuder vi in dig som är över 65 år till utbildningstillfällen under maj månad där du får lära dig mer om och inspireras av det digitala samhället. Hur gör man för att ringa ett videosamtal? Hur söker man information på Internet? Hur skaffar man en mejladress? Hur fungerar sociala medier? Hur skaffar jag Swish? Under utbildningstillfällena får du hjälp av ungdomar i årskurs 8 och 9 från Haninges skolor. Anmäl dig redan idag!

 • Föreläsning om återhämtning från psykiska problem

  13 april 2018

  Vilka är de viktigaste faktorerna i en återhämtningsprocess från psykiska problem?

 • Välkommen till vårens skoldialog med tema: Utveckling av elevhälsan

  12 april 2018

  Den hälsofrämjande och förebyggande elevhälsan har stor betydelse för elevers möjligheter att lyckas i skolan. Vi vill gärna berätta för er föräldrar och andra intresserade om det utvecklingsarbete vi påbörjar nu. Vi vill skapa dialog och lyssna till era synpunkter. Politiker, tjänstemän, rektorer och elevhälsopersonal är på plats. Efter varje programpunkt lämnar vi tid för dialog.

 • Nu ska gruset bort - det är vår!

  12 april 2018

  Grus är ju väldigt trevligt att gå på så länge det är is och snö ute. Men nu vill vi ha vår. Därför har vi nu börjat sopa våra gång- och cykelbanor så att vi äntligen kan börja åka bräda, cykla trehjuling eller bara promenera utan grus i skorna när vårsolen tittar fram.

 • Pengar att söka för verksamheter riktade till barn och unga

  10 april 2018

  Haninge kommun förvaltar en social samfond sedan 1984-12-13. Samfonden är en sammanslagning av en rad mindre donationsfonder.

 • Föräldraföreläsningar under våren

  10 april 2018

  Haninge kommun är med och anordnar flera intressanta föreläsningar för föräldrar under våren.

 • Berätta om ditt Haninge!

  6 april 2018

  Kulturmiljöer är spår efter människors liv och verksamhet. En kulturmiljö kan vara en byggnad eller plats, en stadsdel, ett stort landskapsutsnitt eller en bygd. Kulturmiljön är en del av kulturarvet.

 • {{item.Title}}

  {{item.LastModifiedString}}

  Kategorier: {{category.Title}}
  {{tag.Name}}