Aktuellt

 • Förbättrad belysning för tryggare miljö

  24 november 2020

  Under hösten har arbete pågått med att förbättra belysningen på olika platser runt om i kommunen i syfte att skapa en tryggare miljö. Bland annat har Sågenparken samt gångstråk i Brandbergen fått förbättrad belysning. Även i utvalda större träd i Tungelsta och i Brandbergen har ljusinstallationer gjorts.

 • Informationsträff om planering av nya gruppbostäder i Tungelsta

  23 november 2020

  Haninge växer och vi har behov av fler bostäder med särskild service till personer med funktionsnedsättning. Vi planerar nu att bygga två nya gruppbostäder på Lillgårdens tomt i Tungelsta. Det kommer bli sex lägenheter i varje boende.

 • Så anpassar vi våra verksamheter inom kultur- och fritidsområdet

  23 november 2020

  Med anledning av regeringens förslag om förbud mot att hålla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än åtta deltagare stänger vi ner eller anpassar flera av våra verksamheter inom kultur- och fritidsområdet. Anpassningarna gäller generellt perioden 24 november till 23 december 2020.

 • Är det någon nära som gör dig illa?

  20 november 2020

  Kontakta relationsvåldsteamet för stöd om du är orolig för någon, om du själv är utsatt eller om du utsätter någon annan.

 • Fortsatt tillfällig avrådan från besök på vård- och omsorgsboenden

  19 november 2020

  Antalen fall av covid-19 ökar återigen kraftigt i regionen och sedan en tid tillbaka gäller Folkhälsomyndighetens skärpta råd för Region Stockholm.

 • Du slänger väl rätt i toalett?

  19 november 2020

  Idag på FN’s internationella Världstoalettdag vill vi påminna om vikten att slänga rätt i toalett.

 • Dags för digital gymnasiemässa

  18 november 2020

  Mellan den 19-21 november pågår den årliga Gymnasiemässan och i år är den helt digital. Mässan är till för dig som går i nian och ska välja gymnasium. Du träffar elever, lärare, rektorer och yrkes- och studievägledare och får hjälp att hitta rätt inriktning, program och skola för dig.

 • Vägar i Västerhaninge påverkade av dieselutsläpp från buss

  18 november 2020

  Under förmiddagen den 18 november skedde ett diesleutsläpp från en buss på vägar runt om och i närheten av Västerhaninge centrum.

 • Bli behörig lärare och gör skillnad – sök till Teach for Sweden

  17 november 2020

  Nu är ansökan till ledarskapsprogrammet hos Teach for Sweden öppen. Haninge kommun samarbetar med stiftelsen Teach for Sweden (TFS) och nu kan du söka ett tvåårigt ledarskapsprogram som leder till lärarexamen och lärarlegitimation. Programmet riktar sig till akademiker med ämnesbehörighet inom ma, no, tk, sv, eng eller sp.

 • Haninge kommun avråder besök på kommunala vård- och omsorgsboenden

  13 november 2020

  För att förhindra smittspridning på äldreboendena har äldrenämndens ordförande den 13 november 2020 beslutat att tillfälligt avråda från besök på samtliga kommunala vård- och omsorgsboenden. Liknande beslut har fattats av en rad kommuner i länet.

 • {{item.Title}}

  {{item.LastModifiedString}}

  Kategorier: {{category.Title}}
  {{tag.Name}}