Aktuellt

 • Eldningsförbud i Stockholms län

  17 juni 2019

  Länsstyrelsen i Stockholm har beslutat att det råder eldningsförbud i hela Stockholms län från och med klockan 16.00 den 16 juni 2019. Förbudet gäller tillsvidare. Eldningsförbudet innebär att det är förbjudet att elda, grilla och bränna med fast bränsle (till exempel ved, kol, gräs, ris och grenar) utomhus.

 • Förstärkt vuxennärvaro när sommarlovet firas in

  11 juni 2019

  Nu är det dags för våra grundskoleelever att fira in sommarlovet. Vi vill vara många vuxna ute under kvällen den 12 juni för att skapa trygghet för ungdomarna. Därför är vi glada att de lokala nattvandringsgrupperna får extra förstärkning av vårt engagerade föreningsliv genom den föreningsdrivna nattvandringen.

 • Vet du hur din tonåring kommer att fira skolavslutningen?

  11 juni 2019

  Att ha en tonåring är oftast underbart, men ibland också komplicerat. Till exempel när det kommer till diskussioner om alkohol och droger. Men här kan du som förälder verkligen göra skillnad, tro inget annat. Du kan visa att du bryr dig om ditt barn genom att lyssna och vara tydlig med vad du tycker. För tonåringar bryr sig om vad föräldrar säger, trots att det inte alltid verkar så.

 • Äldrenämndens stipendium 2019 är utdelat

  10 juni 2019

  Varje år uppmärksammas personal på äldreförvaltningen för att uppmuntra nytänkande och kvalitet inom verksamheten. I år blev det dagverksamheten Solen på förebyggande avdelningen samt Stab- och kvalitetsavdelningen som fick dela på äldrenämndens stipendium 2019.

 • Skolavslutningen närmar sig

  6 juni 2019

  Den 12 juni är det dags för skolavslutning och ett efterlängtat sommarlov för många av våra elever i Haninge kommun. Här kan du läsa om roliga sommarlovsaktiviteter och andra viktiga saker som kan vara bra att känna till, både för barn, ungdomar och vuxna.

 • Hur firar din tonåring att skolan slutar?

  5 juni 2019

  Nu närmar sig sommarlov och semester med stormsteg. Härligt och efterlängtat men hur firar din tonåring att skolan slutar? Forskningen visar att ungdomar som bjuds på alkohol av sina föräldrar börjar dricka tidigare. Dessutom förväntar sig inte tonåringar att föräldrar bjuder på alkohol. Att inte bjuda visar att du bryr dig.

 • Välkommen på Skärgårdstinget 2019

  5 juni 2019

  Välkommen till Skärgårdstinget lördagen den 31 augusti 2019 där skärgårdsbor, skärgårdsföreningar, olika experter och politiker möts för att samtala om viktiga skärgårdsfrågor. Årets tema är vattenvägar och sjötransporter. Årets talare är infrastrukturminister Tomas Eneroth

 • Välkommen till Tjejjourens pop-up lokal i Haninge centrum!

  4 juni 2019

  Tjejjouren finns på plats i Haninge centrum varje onsdag klockan 15.00–19.00 hela sommaren. Här kan du som är ung i Haninge komma för att prata och få stöd av vuxna som bryr sig.

 • Dags för utspring

  2 juni 2019

  Onsdagen den 5 juni är det dags för utspring i Fredrika Bremergymnasiet och Riksäpplets gymnasium. Då firar nästan 700 elever att de går ut gymnasiet.

 • Kom och plocka tulpanlök från Poseidons torg

  1 juni 2019

  Tisdagen den 4 juni klockan 13.00 kan du hämta en kasse med vackra blomsterlökar som förgyllt Poseidons torg. Vi finns på plats så länge lök finns att dela ut, dock längst till klockan 15.00.

 • {{item.Title}}

  {{item.LastModifiedString}}

  Kategorier: {{category.Title}}
  {{tag.Name}}