Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Nattgrupp

Nattgruppen ingår i kommunens hemtjänst och erbjuder vid behov hemtjänstinsatser nattetid. Det är även nattgruppen som kommer till dig om du larmar under natten.

Nattgruppen har hela kommunen som arbetsområde och utför hemtjänstinsatser nattetid efter biståndsbeslut enligt SoL (socialtjänstlagen) för personer under och över 65 år.

Vår hemtjänst präglas av lång erfarenhet, hög kompetens, stort engagemang och vi arbetar även med utveckling och förbättringsområden gällande trygghet. 

Vår verksamhet

Vi bemöter våra kunder och anhöriga med respekt. Du kommer att få en trygg och god omsorg. Vi arbetar utifrån förvaltningens lokala värdegrund; omtanke, ödmjukhet och engagemang.

Kvalitet

För att ständigt kunna förbättra våra tjänster genomför vi varje år en kundundersökning. Resultat visas öppet på kommunens hemsida.

Kontakt och synpunkter

Vi värdesätter mötet med dig och dina anhöriga. Vi vill att ni ska vara delaktiga i att utforma din hemtjänst. Du är alltid välkommen med synpunkter på våra tjänster. Det är viktigt för oss att du hör av dig till oss om något inte skulle fungera, så att vi kan rätta till det. Du kan också vara anonym med dina synpunkter eller klagomål om du vill. Kommunen har en tjänst på sin hemsida, Synpunkt Haninge, där du kan lämna dina synpunkter.

Personalens kompetens

Vi har medarbetare med fördjupade kunskaper inom många olika områden, till exempel demenssjukdomar. Då vi har förmånen att ha medarbetare som talar olika språk strävar vi efter att så långt det är möjligt möta dig på ditt eget språk.

Genom Nestor FoU-center, där Haninge kommun är delägare, sker en del av vår kompetensutveckling.

Säkerhet

  • Våra medarbetare bär synliga tjänstekort med foto
  • Vi arbetar efter säkra och välfungerade rutiner
  • Våra medarbetare har tystnadsplikt
  • Vi jobbar med trygghetsskapande och förebyggande arbete

Nattgrupp och stödgrupp

Gruppchef nattgrupp
Petra Krans
08-606 55 24
petra.a.krans@haninge.se

Gruppchef stödgrupp
Karin Florén
08-606 86 50
karin.floren@haninge.se

Telefon stödgrupp och nattgrupp
070-606 20 83

Kontakt för den här sidan: socialochaldreforvaltningen@haninge.se

Senast uppdaterad: 26 november 2019