Stöd till vuxna och föräldrar

Här finns information om kommunens stöd till dig som är förälder i Haninge. Här finns också information om det stöd som kommunen erbjuder för dig som har svårt att klara din försörjning, för dig med beroendeproblematik, psykisk ohälsa eller som går igenom separation eller skilsmässa.

En pappa håller en liten bebis i famnen Foto: Mostphotos

Stöd i föräldraskapet

Kommunen erbjuder stöd i olika delar av föräldraskapet och familjelivet, från tidig anknytning till hur man hanterar vardagen med sin tonåring.

Du kan exempelvis kontakta familjecentralens föräldrastöd för råd och stöd i ditt föräldraskap. På familjecentralen i Handen finns även öppna förskolan med gruppverksamheter för föräldrar. I våra olika kommundelar anordnas föräldragrupper för dig som vill utveckla ditt föräldraskap.

Stöd till dig som är vuxen

På denna sida hittar du också information om ekonomiskt bistånd, information om kommunens stöd vid olika typer av beroende, missbruk eller psykisk ohälsa.

Senast uppdaterad: 17 februari 2021