Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Kultur för vuxna

Här hittar du Haninge kommuns kulturevenemang för vuxna. Vi erbjuder allt från musik och lunchkonserter till författarprogram, föreläsningar, teater och konstutställningar!

Författarprogram och föreläsningar i samverkan med biblioteken och ABF Södertörn

På våra bibliotek kan man lyssna på aktuella författare och föreläsare. Föredragen ska beröra aktuella ämnen och vara intressanta och angelägna för Haningeborna. ABF Södertörn är en aktör Haninge kultur gärna samverkar med kring dessa program. På Haninges bibliotek erbjuds också flera litteraturcirklar och i biblioteket i Handen finns en filmklubb.

Läs mer på bibliotekets hemsida.

Lokala kulturaktörer – Soppa & Surr

Varje torsdag finns en öppen scen med olika program i Haninge kulturhus, Soppa & Surr. Här kan man träffas, äta soppa och samtidigt ta del av en konsert eller ett föredrag. Här kan du även själv framträda eller arrangera någon kulturverksamhet eller workshop få plats. Är du intresserad att samverka kring utbudet för Soppa&surr? Kontakta michael.vinsa@haninge.se

Utbud med teater, nycirkus, dans, föredrag och författarprogram

Teater, cirkus och dans görs ofta i samverkan med Haninge Riksteaterförening. Ta del av aktuella teaterproduktioner, nycirkusföreställningar och samtida dans av professionella, erkända koreografer och kompanier. 

Synpunkter och idéer kring kultur

Vill du framföra någon synpunkt eller komma i kontakt med oss i Haninge kultur så kontakta kultursamordnare kristina.nyman@haninge.se. Är du intresserad av att göra ett samarrangemang med oss i Haninge kulturhus mejlar du:samarrangemang@haninge.se

Senast uppdaterad: 1 mars 2024