Konstverkstan

Nu är det höst och Konstverkstan håller öppet sen september. Vi har som vanligt Konstlab på onsdagar och Verkstad varje lördag. Välkomna!

barnhand målar med självlysande färg.Foto: Maia Lundblom

Konstlab

Konstlab är vår öppna verkstad för dig mellan 10 och 14 år. Tillsammans utforskar vi vad som pågår i konsthallen och experimenterar i verkstan. Vi provar bland annat att bygga stora skulpturer, marmorera papper och måla med akryl och akvarell. Allt är gratis. Onsdagar mellan kl14 och 17. Startar 15 september pågår sen varje onsdag fram till 15 december.

________________________________________________________

barn arbetar med kartongbyggeFoto: Camilla Cherry

Verkstad varje lördag

Konstverkstan har öppet för drop-in lördagar kl12-16. Här kan barn från 4 år och vuxna skapa tillsammans. Konstpedagoger är på plats och visar de olika materialen som kan användas och allt är kostnadsfritt. Kom förbi och bygg en skulptur av pinnar, måla färgstarkt i akryl eller skapa din egen flagga - varje lördag provar vi nåt nytt!

Höstens verksamhet startar 11 september och sen har vi öppet varje lördag förutom på Alla Helgons dag 6 november. Sista tillfället innan jul är 18 decemeber.

___________________________________________________

Barn som leker.Foto: Kristyna Mûller

Kurser i Konstverkstan
Den Pedagogiska Designbyrån

Kurs på torsdagar för den som är intresserad av film och konst inom ramen för Haninge kulturskola.

För mer info om kurserna besök www.denpedagogiskadesignbyran.se

Konst mitt i veckan

Vi välkomnar alla skolbarn i Haninge kommun till att besöka konsthall och konstverkstad tillsammans med ansvarig pedagog. Boka in er för visning och workshop.

Läs mer och boka in din klass

kontakt

Ylva Trapp
Konstpedagog

08-606 93 45

ylva.trapp@haninge.se

 

Senast uppdaterad: 6 december 2021