Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Familjedaghem Silverlyktan

Silverlyktan är en enskild pedagogisk verksamhet som erbjuder trygghet i nära samråd med vårdnadshavare i Haninge kommun.

Vision

Vår vision är att barnens utveckling och lärande sker i eget tempo genom lek och sagor. För att barnens ska nå sin utvecklingspotential är tryggheten och relationen till pedagogen mycket viktig.

Pedagogik

Vi strävar efter en utomhuspedagogik där naturen är nära och lärandet sker på plats med alla sinnen, där barnen kan känna, lukta och smaka på det som naturen har att erbjuda. Vi brinner även för kultur och skapande där barnens egen kreativitet uppmuntras.

Verksamhetens öppettider

Det som gör oss unika är att utöver vår verksamhet på dagtid med öppettider klockan 06.30–18.30, erbjuder vi även en trygg verksamhet för barn vars föräldrar arbetar på obekväm arbetstid. Det vill säga helger, kvällar och helgdagar. Då har vi öppet klockan 17.00–06.30.

Ansvarig pedagog

Den ansvariga pedagogen har många års erfarenhet, är legitimerad förskollärare och har en masterexamen i förskoledidaktik.

Vi ser framemot en lärorik tid tillsammans med ert barn på Silverlyktan AB.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Norra kronans gata 426
136 60 Brandbergen
070-715 60 71
katjaketolainen@hotmail.com

Senast uppdaterad: 17 april 2023