Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Föräldraskapsstöd NPF

Välkommen till Attention Haninge-Tyresö. Riksförbundet Attention är en intresseorganisation för personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) såsom ADHD, Aspergers syndrom, Tourettes syndrom, språkstörningar och OCD.

Glada föräldrar som tar i hand Glada föräldrar som tar i hand. Foto: Mostphotos

Attention Haninge-Tyresö är en ideell förening som arbetar för att alla med NPF i kommunen ska få det stöd som de behöver.

Tillsammans blir vi starka och kan hjälpas åt att kämpa för barns och vuxnas rättigheter i samhället. Föreningen öppnar upp till dialog med kommunens politiker och tjänstemän.

Alla har vi olika erfarenheter och kunskaper som är viktiga i dessa möten. Vi har mycket att lära av varandra. Vi kan stötta varandra i svåra situationer. Du är inte ensam!

På gång i föreningen

  • Föreläsning om ADHD-medicin (återkommer varje år)
  • Föräldrastöd i samverkan med Haninge kommun, Tyresö kommun och Studieförbundet vuxenskolan
  • Temakvällar
  • 2–4 föreläsningar per år som är öppna för alla

Föreläsningar ges på begäran

Attention Haninge och Tyresö erbjuder föreläsningar för att lära ut mer om NPF i exempelvis skolor och till Socialtjänsten, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen.

Läs mer om vad som är på gång i vår kalender

Kontaktinformation

KONTAKT

Inger Dahlberg, samordnare
08-606 83 67
foraldratraffar@haninge.se

Senast uppdaterad: 9 december 2022