Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Bokcirkel för föräldrar

Välkommen till en bokcirkel där vi läser Kajsa Lönn Rhodins och Maria Lalounis bok "Vad alla föräldrar bör göra och varför det är så svårt"i.

Under hösten 2024 välkomnar vi föräldrar till en bokcirkel runt boken "Vad alla föräldrar bör göra och varför det är så svårt" av Kajsa Lönn Rhodin och Maria Lalouni.

Du kanske känner dig hyfsat uppdaterad kring föräldraskap och vad som borde göras. Men oavsett hur mycket kunskap du har och alla välmenande tankar, så leder inte insikt automatiskt till handling. Det här känner författarna till alltför väl – både som barnpsykologer och tvåbarnsmammor. Det är svårt att leva som man lär. I "Vad alla föräldrar borde göra" tar de upp flera anledningar från psykologin och hjärnforskningen om varför du tänker en sak och gör en helt annan.

Boken är en fristående uppföljare till Vad alla föräldrar borde få veta och är en arbetsbok som innehåller fakta, tips, reflektioner och övningar.

Träffar och innehåll

Vi träffas vid 3 tillfällen, 1,5 timme per gång. Vi bjuder på bok, smörgås, kaffe och te.

Tid: Torsdagar, klockan 17.30–19.00, se datum nedan

Plats: Familjecentralen, Rudsjöterrassen 1, plan 8, Haninge

Träff 1: Torsdag 12 september, 17.30–19.00. Utdelning av bok och så går vi igenom kapitel 1, 2 och 3.

Träff 2: Torsdag 10 oktober, 17.30–19.00. Vi har läst t.o.m. kapitel 4, med tonvikt på kapitel 4.

Träff 3: Torsdag 7 november, 17.30–19.00. Vi har läst resten av boken. Bokprat och utvärdering

Anmäl dig

Mejla din anmälan till: ulla.ostman@haninge.se. Begränsat antal platser – anmälan krävs.

 

Senast uppdaterad: 10 maj 2024