Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Skoldialog 2021

I grund- och förskolenämnden samt gymnasie- och vuxennämndens budgetar görs historiska satsningar på skola och utbildning i Haninge kommun. Fler pedagoger i förskolan, ökad likvärdighet i skolan och förskolan samt en stärkt vuxenutbildningar är några av de historiska budgetsatsningarna tillsammans med en elevpengshöjning på sju procent. Det här är temat för Skoldialogen den 7 december i Kulturhuset som kommer fokusera på dialog med vårdnadshavare och de som är intresserade av skol- och utbildningsfrågor i Haninge kommun. Varmt välkommen!

Bild på ordföringarna i nämnderna samt utbildningsdirektören. Tobias Hammarberg (L), ordförande grund- och förskolenämnden, Maria Fägersten (S), ordförande gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden och Henrik Lindh, utbildningsdirektör. Foto: Haninge kommun.

Du kan läsa mer om satsningarna som beslutats i respektive nämnd här. 

Under Skoldialogen kommer vi berätta mer om de historiska satsningarna för för- och grundskolan i kommunen men fokus för träffen är just dialog. Kom och lyssna, ställ frågor och prata med oss om skola och utbildning.

Tid för Skoldialog: Tisdagen den 7 december

Plats: Kulturhuset

Kl. 18.00–18.30:  Inledning av Skoldialog - kortare dragning av utbildningsförvaltningen och Tobias Hammarberg (L) samt Maria Fägersten (S).

Kl. 18.30–20.00: Dialog - ställ frågor och samtala med representanter från utbildningsförvaltningen samt de förtroendevalda politikerna i form av cafésamtal.

Fika serveras. Varmt välkommen!

Tobias Hammarberg (L), ordförande i grund- och förskolenämnden
Maria Fägersten (S), ordförande i gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden
Henrik Lindh, utbildningsdirektör, utbildningsförvaltningen

Senast uppdaterad: 11 januari 2023