Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Mötesplatsen Rudan Center

Rudan Center är en mötesplats för hållbarhet, lärande och innovation. På Rudan Center arbetar vi tillsammans för ett sammanhållet skolsystem.

Förskolan, grundskolan, anpassad grundskola, gymnasiet, anpassad gymnasieskola och vuxenskolan i Haninge kommun har Rudan Center som en knutpunkt för samverkan och utveckling. Platsen är både fysisk, i Rudan Centers byggnader, digital i Teams och andra plattformar, och mental.

I Rudan Centers byggnader finns möjlighet att boka lokaler, mötas, arrangera fortbildningar och workshops. Miljöerna utvecklas för att ge inspiration och bidra i lärande. Här finns vetenskaplig litteratur, ett miljöbibliotek, ett par mindre kontorsplatser och en innergård med utepedagogiska inslag och odling.

I Rudan Center finns flera verksamheter:

Rudan Center ligger i anslutning till Rudans friluftsområde och naturreservat med grillplatser, bord och bänkar, promenadstråk för walk and talk och många möjligheter till sport- och rörelseaktiviteter.

Hitta hit

Rudan Center ligger intill Handen, i Rudans friluftsområde. Besöksadress är Rudanvägen 45 (för Kremima, Rudanvägen 43).

Verksamheterna i sociala medier

Följ Rudan Center på Facebook

Lärateljén på instagram

Kremima på instagram

Miljöverkstan på Instagram

Riksäpplets restaurangskola på Instagram

Senast uppdaterad: 20 december 2023