Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Aktuellt Förskola & skola

Vinnande modeller i Energiverkstans miljötävling

2021-03-31
Klass 5c på Åbyskolan årets vinnare i Energiverkstans klimattävling

Under dagen avgjordes Energiverkstans årliga tävling och den klimatsmarta idén Skräpsamlaren vann både allmänhetens och juryns gillande. Bland de 18 tävlingsbidragen fick modellen från klass 5c Åbyskolan flest röster från allmänheten, 241 stycken. Enligt juryns omdöme en ”Fantastisk innovation”.

Tungelsta skola

2021-03-31
Fortsatt flexibel skolgång för högstadieskolor i Haninge

Högstadieskolorna, årskurs 7-9, i Haninge kommun kommer att ha fortsatt flexibel skolgång. Det förlängda beslutet gäller från och med den 12 april till och med den 30 april 2021 då undervisningen delvis bedrivs i form av fjärr- eller distansundervisning. Beslutet har fattats för att fortsatt ge möjlighet för skolorna att bidra till att begränsa smittspridningen i samhället genom att undvika trängsel. Beslutet har fattats av grund- och förskolenämndens ordförande.

Femteklassarnas olika bidrag i årets Energiverkstan-tävling

2021-03-26
Haninges femteklassare tävlar i klimatsmarta idéer – var med och rösta fram din favorit

Under en vecka tävlar Haninge kommuns femteklassare i Energiverkstans klimattävling. Tävlingen anordnas för nionde året i rad, där 64 elever bidrar med 18 olika miljövänliga bidrag. Nu kan du rösta fram din favorit bland de klimatsmarta idéerna fram till den 30 mars.

Kontakt för den här sidan: utbildningsforvaltningen@haninge.se

Senast uppdaterad: 12 mars 2021