Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Legitimerad textilsslöjdslärare 80%

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Beskrivning

Välkommen att utvecklas hos oss! Höglundaskolan är en F-6- skola som har drygt 500 glada och kunskapstörstiga elever och ca 70 kompetenta medarbetare som alla tillsammans arbetar utifrån vår vision "Kunskapsglädje och framtidstro. Vi kan, vi vill, vi vågar".

Våra elever och/eller deras vårdnadshavare kommer från världens alla delar. Därför är det viktigt att du är kulturmedveten och intresserad av att aktivt arbeta för elevernas språkutveckling.

Vår skola som byggdes för ca 10 år sedan är vackert utformad och de ljusa moderna lokalerna bjuder in till lärande och möten mellan människor. I ett socioekonomiskt tufft område som vårt är det viktigt att skolan andas kunskap och trygghet som grund för att våga och vilja utvecklas. Detta kräver också ett medvetet, målinriktat och tidvis hårt arbete, men den dagliga belöningen från elevernas framgångar och stolthet när de lyckas, gör att vi väljer att arbeta på Höglundaskolan.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag är att axla rollen som textilslöjdslärare på skolan. det innebär att du planerar, genomför och följer upp undervisningen. Dokumentation och kontakt med vårdnadshavare är en naturlig del i ditt uppdrag. Du kommer att arbeta i ett arbetslag där förväntan finns på samarbete och kollegialt lärande.

Det krävs rätt person för att kunna ge eleverna en välplanerad och individuellt anpassad undervisning.

Du ska
- ha god erfarenhet som lärare och av barn med särskilda behov och vara en tydlig ledare som är lugn, stabil, strukturerad, stresstålig och lösningsfokuserad.

- ha ett genuint intresse för barn och motiveras av att se dem att växa

- ha en god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta nära tillsammans med andra lärare och elevassistenter

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad och legitimerad lärare i textilslöjd. Du är en tydlig och trygg ledare som glädje och kreativitet ser till elevernas lärande. Meriterande är att du har bred kompetens och erfarenhet. du ser på relationsskapande som en självklar framgångsfaktor för varje elevs optimala utveckling utifrån dennes förutsättningar.

Du är en lagspelare som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och ditt engagemang på skolan samt bidrar till en tillåtande miljö, i vilken man vågar misslyckas och be om hjälp. Du är inte främmande att prova nya vägar i din roll.

Inför den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.

Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering.

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Deltid

Tillträde: Höstterminen 2024-08-12

Löneform: Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 80 %

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2024/200

Kontakt: Maria Ohlsson
08-6068415Camilla Gustafsson
08-6067464

Facklig företrädare:
Fredrik Sucksdorff, SL
08-6067271

Publicerat: 2024-04-30

Sista ansökningsdag:
2024-05-31

Senast uppdaterad: 21 maj 2024