Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Jobba hos oss – här finns tid för utveckling

Har du idéer för framtiden och drivs av utmaningar? I Haninge pågår just nu ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Här kan du utvecklas för egen del samtidigt som du är med och formar vår framtid.

Idag är vi nästan 5 000 personer som arbetar här, men vi behöver bli fler. Du ska vilja vara med och utveckla oss, vår kommun och dig själv på vägen. Vi ser att utveckling är en del av vår vardag, till exempel i mötet med kollegor, i mötet med Haningeborna och i vår strävan efter att hela tiden lära oss att göra saker ännu lite bättre. 

Vi bygger för framtiden

Det syns, känns och märks på många sätt att vi är mitt uppe i arbetet med att förverkliga våra planer för framtiden. Lyftkranarna sträcker sig mot himlen, grävskoporna bereder ny mark och fler väljer att flytta hit. Vi bygger en ny stadskärna, en ny företagspark och massor av nya bostäder. Det kommer att bli mer stad, ännu bättre kommunikationer, skolor och omsorg. Större fokus på kultur och natur. Ökad dialog och trygghet. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle med många möjligheter för Haningeborna.

Ett gemensamt mål

Det är vi som arbetar inom kommunen som ser till att de politiska besluten blir verklighet. Genom vår verksamhet följer vi Haningebon genom livets alla skeden. Vi har många olika yrken och kompetenser och våra arbetsdagar kan se väldigt olika ut. Men målet är alltid detsamma – att göra skillnad för dem som bor här.

Och det gör vi tillsammans.

Här är det alltid nära

Vi tycker att det är viktigt att ha många olika perspektiv och vår erfarenhet är att olikheter berikar.

I medarbetarundersökningarna brukar det märkas att vår kultur är lärande, stöttande och trygg. Vi är stolta över vår kompetens och vetskapen om att vi gör skillnad för Haningeborna. Vi erbjuder bra förmåner som ger dig de rätta förutsättningarna för ett arbetsliv i balans.

Här är det alltid nära – till kollegorna, till Haningeborna och till klipporna. Bara 20 minuter från Söder.

Välkommen!

Kontakt

Har du frågor om oss som arbetsgivare mejlar du till hr@haninge.se

Senast uppdaterad: 15 mars 2023