Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Möjlighet till utveckling

Som medarbetare i Haninge kommun har du möjlighet till utveckling! I kommunen finns det visioner, planer och engagemang och din chef, dina kollegor och dina nätverk bidrar alla till din dagliga utveckling. Det finns också möjlighet till både skräddarsydda och mer generella kompetensutvecklingsinsatser av olika slag. Alla som jobbar hos oss har rätt till en individuell kompetensutvecklingsplan. Den tar du fram tillsammans med din chef i det årliga resultat- och målsamtalet.

Medarbetarskap

I Haninge är vi cirka 5 000 medarbetare och vi har alla uppdraget att arbeta med medborgaren i fokus. Vi känner stolthet över vårt samhällsuppdrag. Som medarbetare i Haninge, vill vi att du delar Haninge kommuns värdegrund och vision och agerar utifrån den. Våra utgångspunkter är att vi samarbetar och kommunicerar, vi är engagerade och tar initiativ till verksamhetens utveckling

Ledarskap

I Haninge kommun har vi cirka 200 chefer, alla har det viktiga uppdraget att skapa  bästa möjliga förutsättningar för medarbetarna och verksamhetens utveckling. Som chef får du stöd och utbildningar. Vi genomför egna utbildningar inom arbetsrätt, arbetsmiljö och rekrytering. Självklart finns också möjlighet att ta del av både  individuella och skräddarsydda insatser för dig och din arbetsgrupp.

 

Kontakt

Senast uppdaterad: 26 september 2022