Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Legitimerad lärare sfi/sva/sve

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Välkommen att utvecklas med oss

Centrum Vux är Haninge kommuns egen vuxenutbildning, med närmare 5000 studerande och ett åttiotal anställda. Det är en mångkulturell arbetsplats med lärare och elever från hela världen. Vi erbjuder kurser dagtid, kvällstid, i klassrum och på distans. Hos oss kan de studerande läsa sfi, kurser inom grundläggande vuxenutbildning, anpassad utbildning för vuxna, gymnasiekurser, yrkesutbildningar och yrkeskurser. 

Ditt uppdrag

Du som söker är behörig att undervisa på grundläggande och/eller gymnasial nivå i svenska som andraspråk, meriterande är även om du är behörig i svenska. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från vuxenutbildning. Digital kompetens och ett stort intresse för digital didaktik är viktigt, då delar av undervisningen och kommunikationen med elever och kollegor sker digitalt. 

Tjänsten innefattar planering, genomförande och uppföljning av undervisning i sfi och/eller svenska som andraspråk/svenska efter verksamhetens behov. Du kommer att samarbeta med erfarna lärarkollegor och delta i arbetsplatsträffar, verksamhetsutveckling och fortbildning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.Det här söker vi hos dig

Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa på grundläggande och/eller gymnasial nivå i svenska som andraspråk gärna i kombination med svenska på gymnasial nivå. Du har goda kunskaper om, och aktuell erfarenhet av, såväl fjärr- som distansundervisning och digitala verktyg. Tidigare erfarenhet av vuxenutbildning är meriterande. 

Du har ett lösningsfokuserat och öppet förhållningssätt, sätter eleven i fokus och är en god kollega. Du har god samarbetsförmåga och ett stort intresse för vuxnas lärande och digital didaktik. Du är kreativ och tycker om att tänka i nya banor. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har ett lösningsfokuserat och öppet förhållningssätt, sätter eleven i fokus och är en god kollega.

Vänligen bifoga din lärarlegitimation med behörighetsförteckning tillsammans med ansökan.

   

Det här kan vi erbjuda dig

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga och ambitiösa kollegor och en erfaren skolledning. Vi sitter i ljusa, trevliga lokaler med parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad-, skid-, och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från T-centralen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdscheckar och klämdagar. Haninge kommun ligger i framkant med distansarbete.


Välkommen med din ansökan! 

 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.

Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering.

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2024/223

Kontakt: Daniel Magnusson
08-6067000

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Publicerat: 2024-05-02

Sista ansökningsdag:
2024-05-23

Senast uppdaterad: 20 maj 2024