Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

De fick pris för Årets idrott för alla

IFK Haninge tog ikväll emot Haninges idrottspris 2021 i kategorin Årets verksamhet idrott för alla, för sitt arbete med barn och ungdomar i Jordbro.

En person står med diplom och blommor.

Nicole Forslund (L), ordförande i idrotts- och fritidsnämnden, dök oannonserad upp på IFK Haninges träning ikväll. Med sig hade hon blommor, diplom, en prischeck och glada nyheter – föreningen har vunnit Haninges idrottpris i kategorin Årets verksamhet idrott för alla. Efter att ha blivit nominerade av en tjänstemannagrupp blev de framröstade till vinnare av allmänhet och jury.  

Motivering

Utöver föreningens ordinarie verksamhet tar IFK Haninge ett stort ansvar för barn och ungdomar i Jordbro. Föreningen genomför bland annat projektet Playmakers Disney för flickor 7-12 år och under året startade föreningen upp gymnastik för alla barn 7-12 år i samverkan med RF-SISU. Föreningen har i samverkan med RF-SISU genomfört uppsökande verksamhet i skolorna i området i syfte att hitta barn som kan sättas i rörelse och aktivitet. Genom en meningsfull fritid i sitt närområde kan de unga i Jordbro växa både som individer och lagkamrater.

Mer om Haninges idrottspriser

Läs mer om hur nominering, bedömning och beslut har gått till samt kriterier för alla kategorier

KFUM Haga Haninge är årets förening

De är årets eldsjäl och årets unga idrottsledare

Adnan är årets idrottsledare

Senast uppdaterad: 9 juni 2022