Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

De är årets eldsjäl och årets unga idrottsledare

Nu är Årets eldsjäl och Årets unga idrottsledare utsedda! Ikväll tog Ann Löf emot Haninges idrottspris i kategorin Årets eldsjäl och Hanne Jalali blev Åres unga idrottsledare.

Hanne Jalali och Ann Lööf står med diplom och stora prischeckar.

Ikväll kom Nicole Forslund (L), ordförande i idrotts- och fritidsnämnden, på oväntat besök på flera platser i kommunen. Hon dök upp med både blommor, diplom och en prischeck på IK Södras träning, och gratulerade chefstränaren Ann Löf till Haninges idrottspris 2021 i kategorin Årets eldsjäl. Lite senare besökte Nicole Forslund även FC Brandbergens träning, där Hanne Jalali fick ta emot priset i kategorin Årets unga idrottsledare.  

Nomineringar

Årets eldsjäl

Ann Löf, IK Södras chefstränare, mamma och ryggrad! Hon är en av pionjärerna inom judon och IK Södra och nu känd inom hela Judosverige. Hon har en sällsynt styrka, en unik uthållighet och många andra goda egenskaper - ett levande och tydligt exempel på judons värdegrund. Ann strävar ständigt efter att få alla att våga växa i mod varje träning, utifrån sina förutsättningar genom den trygghet, kunskap och erfarenhet hon förmedlar inom och utanför mattan. Hon visar ständigt på allas lika värde, inte minst genom klubbens fantastiska verksamhet inom Special needs. Ann har en unik förmåga och vilja att pussla ihop alla små och stora bitar inom IK Södra till en varm helhet. En helhet som bygger inte bara klubben ʺKlubben med hjärtaʺ, utan också människorna i och omkring den.

Årets unga idrottsledare

Hanne tog kontakt med FC Brandbergen och ville dra igång knatteverksamheten på allvar. Med stort engagemang och glädje har hon varit fotbollsledare för knattarna i Brandbergen i drygt ett år. Hanne är väldigt omtyckt bland barnen och hon får dem att känna glädje, viljan att utvecklas och samhörighet. Utöver det har Hanne även startat upp ett efterlängtat damlag i Brandbergen.

Mer om Haninges idrottspriser

Totalt har Haninges idrottspriser fem kategorier - vem kommer få oväntat besök härnäst? Håll utkik på här på haninge.se!

Läs mer om hur nominering, bedömning och beslut har gått till samt kriterier för alla kategorier

Adnan är årets idrottsledare

Senast uppdaterad: 11 juli 2024