Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Adnan är årets idrottsledare

Adnan Hurtic beskrivs som en eldsjäl som brinner både för sin sport och de individer han möter. Nu har han tagit emot Haninges idrottspris i kategorin Årets idrottsledare.

Adnan står med blommor, diplom och en stor check på 15 000 kr.

Ikväll fick Adnan Hurtic, från föreningen Vega FC, oväntat besök. Han fick nämligen ta emot priset Haninges idrottspris i kategorin Årets idrottsledare genom ett överraskande besök av idrott- och fritidsnämndens ordförande Nicole Forslund (L).

Nominering

Adnan har utvecklat Vega FC på kort tid och skapat en plan för flera år framöver, där han har inkluderat alla från de yngsta till de äldsta. Han har också skapat relationer till andra lag i Haninge och byggt broar som ingen trodde var möjliga att bygga. Man kan minst sagt säga att han brinner för sporten, men framförallt brinner han för att göra skillnad och betyda något för varje individ. Han själv brukar säga att han aldrig tänker gå från en träning utan att ha sagt varje barns namn minst en gång. Han är en eldsjäl och såna viktiga personer bör uppmärksammas.

Mer om Haninges idrottspriser

Totalt har Haninges idrottspriser fem kategorier - vem kommer få oväntat besök härnäst? Håll utkik på här på haninge.se!

Läs mer om hur nominering, bedömning och beslut har gått till samt kriterier för alla kategorier

Senast uppdaterad: 31 maj 2022