Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

KFUM Haga Haninge är årets förening

Basketföreningen KFUM Haga Haninge jobbar hårt för att bredda sporten basket och nu har de tagit emot Haninges idrottspris i kategorin Årets förening.

Nicole Forslund och en representant från KFUM Haga Haninge  håller i en stor vinnarcheck.

Efter att ha blivit nominerade av en tjänstemannagrupp och framröstade av allmänhet och en jury så tog KFUM Haga Haninge ikväll emot Haninges idrottspris i kategorin Årets förening. Nicole Forslund (L), ordförande i idrotts- och fritidsnämnden, kom på oväntat besök på en av kvällens träningar och överlämnade de glada nyheterna.

Nominering

En förening med en tydlig värdegrund och ett systematiskt arbetssätt skapar nya förutsättningar på orten. Föreningen har en positiv anda som genomsyrar allt från ledare till aktiva och där tävling och träning premieras lika. KFUM Haga Haninge jobbar hårt för att bredda sporten och göra den lättillgänglig för fler. Ett exempel är de två streetbasketplaner som anlades i Vendelömalmsgropen under 2021, ett samarbete mellan föreningen och Haninge kommun.

Mer om Haninges idrottspriser

Totalt har Haninges idrottspriser fem kategorier - vem kommer få oväntat besök härnäst? Håll utkik på här på haninge.se!

Läs mer om hur nominering, bedömning och beslut har gått till samt kriterier för alla kategorier

Adnan är årets idrottsledare

De är årets eldsjäl och årets unga idrottsledare

Senast uppdaterad: 3 juni 2022