Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Passalen

Passalen är en ideell förening som arbetar tillsammans med Haninge kommun. Vi gör det lättare för dig som har en funktionsnedsättning att vara med i fritidsaktiviteter.

Vill du besöka kultur- och fritidsaktiviteter och träffa kompisar? Du som behöver extra stöd kan få hjälp av Passalens unga ledare!
 
Passalen är en ideell förening i Haninge som hjälper dig att hitta fritidsaktiviteter och träffa kompisar. Här jobbar unga ledare som du lär känna. Ledarna hjälper dig att hitta till fritidsaktiviteter och är med under och efter aktiviteten.

Tillsammans med Passalens ledare kan du besöka fritidsgårdar, bibliotek, kulturverksamhet, kulturskola, föreningar och andra verksamheter i Haninge kommun.

Vi kallar det för ”Klubbar by Passalen” när vi träffar kompisar och gör aktiviteter tillsammans på till exempel en fritidsgård, ett bibliotek eller i en förening.

Online-klubb med Passalen

Passalen har också online-klubbar via digitala medier för dig som är hemma och vill träffa kompisar. Passalens unga ledare ordnar olika quiz, samtalsämnen och grupplekar.

Så här gör du om du vill delta i Passalens klubbar och besöka fritidsaktiviteter i Haninge kommun.

1. Bli medlem i Passalen på vår hemsida www.passalen.se
Medlemskapet kostar 100 kr per år. Som medlem får du våra utskick och nyhetsbrev på mail. Här hittar du även våra kommande aktiviteter!

2. Anmäl dig till de aktiviteter du vill delta i via Passalenappen (som du kan ladda ner på Google Play eller App Store) eller till klubbarhaningetyreso@passalen.se

Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till klubbarhaningetyreso@passalen.se eller ringa till 073-596 83 82.
 

Läs mer på Passalens webbplats

Senast uppdaterad: 9 mars 2023