Passalen

Passalen är en ideell förening som arbetar tillsammans med Haningekommun. Vi gör det lättare för dig som har en funktionsnedsättning att vara med i fritidsaktiviteter.

Passalen är en ideell förening som arbetar tillsammans med Haninge kommun

Vi gör det lättare för dig som har en funktionsvariation att delta i fritidsaktiviteter, både fysiskt som online!

Klubbar by Passalen – nu även online!

Klubbar by Passalen är för dig som vill träffa kompisar och göra roliga aktiviteter på kvällar och helger. 2 gånger i veckan erbjuds aktiviteter för barn, ungdomar och unga vuxna. Aktiviteterna kallar vi för “Klubbar by Passalen”

Passalens ledare är med innan, under och efter aktiviteten. De möter upp deltagarna och stöttar i aktiviteten.

Online-klubb

Online-klubb innebär att ledaren deltar via digitala medier och kan stötta målgruppen i aktivitet. Detta görs med hjälp av olika quiz, samtalsämnen och grupplekar. Online-klubb möjliggör även för dig som är hemma att delta i den sociala gemenskapen!

Information om Passalens arbete med coronaviruset

Passalen följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har i dagsläget öppet som vanligt så länge vi har frisk personal som kan arbeta. Vänligen stanna hemma vid minsta tecken på sjukdom så vi minskar smittspridningen av covid-19. Tänk också på att vi i nuläget undviker kroppskontakt såsom kramar och handslag, även om man känner sig frisk. Vi är extra noga med vår personliga hygien före, under och efter aktiviteten.

Mer om Haninge kommuns arbete med coronaviruset

Hur kan jag delta?

  1. Bli medlem i Passalen på vår hemsida www.passalen.se
    Medlemskapet är gratis. Som medlem får du våra utskick och nyhetsbrev på mail.
  2. Du kan även ställa frågor och anmäl dig via mail till Elinor Håkansdotter,              Projektledare för Passalen i Haninge kommun. Ni når Elinor                på elinor@passalen.se eller via telefon 0790-326576. VÄLKOMNA! 

Passalens hemsida

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 7 april 2020