Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Föreläsningsserie om demens

Föreläsningsserien riktar sig till dig som är äldre själv eller anhörig till en äldre person och vill lära dig mer om hur du kan förebygga demens. 

Under föreläsningarna får du både kunskap, konkreta tips och inspiration för hur du kan komma igång med livsstilsförändringar och förbättra din hjärnhälsa. Vi ses på Träffpunkt Tallhöjden i Handen och avslutar varje tillfälle med en gemensam fika. Föreläsningsserien är kostnadsfri.

Föreläsningsserien består av sex tillfällen som är fördelade under hösten 2023 och våren 2024 enligt följande schema:

10 oktober - Introduktion - minnet och hjärnan
7 november - Hälsosam mat
5 december - Fysisk aktivitet
9 januari - Hjärngymnastik
6 februari - Sociala aktiviteter
5 mars - Andra riskfaktorer och avslut med utvärdering
Anmälan och antagning
För att få ut så mycket som möjligt av föreläsningsserien bör man gå på alla sex tillfällen. Intresseanmälan avser hela serien.

Anmäl dig genom att skriva ut blanketten nedan och skicka in till oss. Anmälan ska vara oss tillhanda senast 26 september. Vi har 50 platser och det är först till kvarn som gäller. Du kommer få svar på om du fått en plats senast den 29 september.

Intresseanmälan Håll hjärnan igång

Senast uppdaterad: 16 januari 2024