Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Hagagårdens dagverksamhet

Hagagårdens dagverksamhet delar lokaler med vård- och omsorgsboendet Hagagården och deltar i boendets aktiviteter. Vår verksamhet är inriktad på gäster som har en demensdiagnos. Här hittar du även tidigare Hörnets dagverksamhet.

Bild på byggnaden på Hagagården Hagagården Foto: Fredrik Hjerling

Välkommen till Hagagårdens dagverksamhet. Dagverksamheten är inriktad på gäster med demens. Här erbjuds gemenskap och aktiviteter för en trygg och stimulerande dag. Vår fina uteplats möjliggör till aktivt trädgårdsarbete. Tillsammans gör vi också aktiviteter som promenader, sittgymnastik, spel, frågesport, bakning, sång och musik och vi gör också regelbundna besök till kyrkan i närheten för den som vill. Aktiviteterna utförs i mindre grupper. Vi deltar även i gemensam underhållning på Hagagårdens vård- och omsorgsboende. 

 

Silviahemscertifierad

Silviahemmets symbol med orden Demensutbildning Silviahemmet Certifierad 2022-2025

Vår personal är utbildade i syfte att kunna bidra till högsta möjliga livskvalitet för demenssjuka och deras anhöriga.

Läs om certifieringen på silviahemmet.se
Läs mer om certifieringen på haninge.se

Ansöka om dagverksamhet

Du ansöker om plats på dagverksamhet via biståndshandläggare. Handläggaren utreder och fattar beslut med stöd i socialtjänstlagen.

Läs mer och ansök 

Kontakt

Skomakarvägen 15, Vendelsö
Telefon: 08-606 74 85 eller 08-606 89 83

Senast uppdaterad: 12 november 2023