Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Terrassen - ett modernt äldreboende i centrala Handen

Terrassen ligger centralt i Handen med närhet till pendeltåg och buss, natur och service. Boendet är ett så kallat vård- och omsorgsboende och blev klart 2021. Terrassen har 55 lägenheter med både somatisk och demensinriktning.

Du hittar kontaktuppgifter till Terrassen och avdelningarna längre ner på sidan. 

Allmänna utrymmen för gemenskap och aktivitet

Takterrassen är en oas som bjuder in till avkoppling och social samvaro, med långbord och panoramautsikt. Här kan man njuta av den friska luften och utsikten över Rudans naturreservat, eller delta i aktiviteter på vår gröna takträdgård som är utrustad med bland annat utegym och boulebana. För en stunds flykt från vardagen finns även ett sinnesrum där de boende kan drömma sig bort till en solig dag skärgården eller koppla av i salongen.

Moderna och trygga lägenheter

Våra moderna lägenheter är utformade för att ge en känsla av trygghet och bekvämlighet. Lägenheterna är mellan 32-35m2 med eget badrum utrustad med tvätt- och torkmaskin. I varje lägenhet finns det ett pentry med kylskåp och en garderobsvägg för förvaring. Lägenheterna är utrustade med vårdsäng och taklyft samt väggmonterad TV med 19 tv-kanaler. Det finns wifi i alla lägenheter. För att ytterligare öka tryggheten använder vi oss utav ett avancerade trygghetslarmssystem som diskret kan uppmärksamma personalen på eventuella risker och fallolyckor, utan att de boende behöver larma själva.

Ta gärna del av vardagen hos oss på instagram @terrassenaldreboende

Senast uppdaterad: 29 februari 2024