Vårt kök på Hagagården
På Hagagården i Vendelsö finns Vårt kök. Där lagar vi god och näringsrik lunch och middag som vi serverar på särskilda boenden för äldre, samt lunch till besökande lunchgäster.

Vårt kök erbjuder en god och välkomponerad meny med utgångspunkt från svensk husmanskost. Maten tillagas av råvaror med hög kvalitet, varav en stor andel färska råvaror samt ekologiska livsmedel.
Maten ska smaka gott och se inbjudande ut, ha rätt konsistens, vara näringsriktig och variationsrik för att förgylla tillvaron och öka välbefinnandet.
Meny
Vecka 19
Måndag 5 maj
Stekt korv, stuvade grönsaker (potatis, grönsaker) *+ - F*
Fiskfärsbiff, Sandefjordssmör (potatis, sallad)
Rotfruktsgratäng (grönsaker) (vegetarisk)
Tisdag 6 maj
Färsbiff med soltorkad tomat, grönt potatismos (grönsaker)
Kockens Paj (Sallad)
Veggiekorv med potatismos (grönsaker) (vegetarisk)
Onsdag 7 maj
Fiskpudding, skirat smör (grönsaker, potatis)
Moussaka på Vårt Köks vis (Sallad)
Vegetariskschnitzel med senapssås (potatis, grönsaker)
Torsdag 8 maj
Ärtsoppa m fläsk, Pannkaka(Senap och grönsak/sylt och grädde)*F*
Kycklingwok med sweetchili (Ris, Nudlar)
Vegetarisk Ärtsoppa, Pannkakor (Senap, grönsak,sylt och grädde/glass) (vegetarisk)
Fredag 9 maj
Ugnsstekt skivad korv, broccolimos (Sallad) *+-F*
Pytt i panna på nötkött, (stekt ägg, rödbetor)
Grönsakspytt (Rödbetor, stekt ägg) (vegetarisk)
Kontakt
Öppettider
Vardagar klockan 11.00–13.30
Adress
Skomakarvägen 15, 136 70 Vendelsö
Köksmästare
Mikael Etzell
08-606 89 32
mikael.etzell@haninge.se
Catering
På Vårt kök finns också möjlighet att beställa catering till möten, fester och begravningar. Kontakta oss på mail för mer information eller för att beställa.
Boenden som Vårt kök levererar till
Hagagården, Terrassen, Johanneslund, Malmgården, Ros-Anders Gård och Vallagården.
Senast uppdaterad: 5 maj 2025