Malmgården

Bild på entrén utanför Malmgården Foto: Fredrik Hjerling

Malmgårdens vård- och omsorgsboende ligger på Dalarö och har tjugonio platser, varav sju demensplatser. Lägenheterna är uppdelade på tre avdelningar: Sundet, Skäret och Näset. Våra fina, ljusa enrumslägenheter har alla egen toalett och dusch.

Malmgårdens ryggrad utgörs av de trettiofem engagerade undersköterskor och vårdbiträden som arbetar här. Vi har sjuksköterskor som arbetar på vardagar och under kvällar, nätter och helger är det joursjuksköterskor från företaget Private Nursing som ansvarar för hälso- och sjukvården.

Arbetsterapeut och sjukgymnast finns på plats vid olika tillfällen under veckan på Malmgården.

Ansvarig läkare, som arbetar i nära samarbete med sjuksköterskorna, kommer från Legevisitten och besöker Malmgården en gång i veckan för rond.

I vår samlingssal Kobben har vi många gemensamma aktiviteter för alla som bor i huset. Minst ett par eftermiddagar i veckan samlas vi på Kobben för exempelvis frågesport, bingo, musikunderhållning eller gymnastik. Du väljer självklart själv vilka aktiviteter du vill delta i. Vår och sommar förlägger vi många av våra aktiviteter utomhus i den härliga trädgården.

Kontakt för den här sidan: socialochaldreforvaltningen@haninge.se

Senast uppdaterad: 18 mars 2020