Årets seniorinsats

Årets seniorinsats Foto: Mostphotos

Med utmärkelsen årets seniorinsats vill Haninge kommun uppmuntra till insatser som bidrar till mervärde för seniorer i Haninge. Priset på 15 000 kr delas ut under äldremässan den 10 oktober i kommunhuset.

Utmärkelsen går till en person, organisation eller förening som har utfört en insats av ideell och hälsofrämjande karaktär som har bidragit till mervärde för seniorer i kommunen.

Lägg din nominering via formuläret på denna sida. Sista dag för nominering är den 30 september.

Årets seniorinsats

Information om nominering kommer att skickas till person som blivit nominerad.

Jag som nominerar samtycker till att mitt namn lämnas ut till den som nomineras Jag som nominerar samtycker till att mitt namn lämnas ut till den som nomineras
Jag samtycker att mina personuppgifter hanteras av Haninge kommun och har tagit del av information på denna sida om hur kommunen kommer att behandla mina personuppgifter. Jag samtycker att mina personuppgifter hanteras av Haninge kommun och har tagit del av information på denna sida om hur kommunen kommer att behandla mina personuppgifter.

Alla fält med * (stjärna) är obligatoriska och måste fyllas i för att ditt meddelande ska skickas iväg och nomineringen vara giltig. Du har gjort rätt när du dirigeras om till en Tack-sida efter att du skickat ditt meddelande

Kontakt för den här sidan: info@haninge.se

Senast uppdaterad: 23 augusti 2019