Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Utställare och föreläsare på äldremässan

Priset på 15 000 kr delades i år ut till vinnaren Kerstin Feiler under äldremässan den 10 oktober i kommunhuset av äldrenämndens ordförande Martin Strömvall (KD) och förvaltningschef Eva Ingemarsdotri.

Vinnare av årets seniorinsats Kerstin Feiler mottog 15 000 kronor för sina insatser Vinnare av årets seniorinsats Kerstin Feiler mottog 15 000 kronor för sina insatser Foto: Fredrik Hjerling

Motivering

Pristagare av Årets seniorinsats 2019 är en person som är en riktig eldsjäl. Som håller i aktiviteter, bidrar till sin omgivnings välmående och med ett brinnande engagemang sätter guldkant på sina medmänniskors vardag. Hon har medverkat och ansvarat för såväl kräftskiva, som påsk- och julbuffé och planerar varje veckas fredagsfrukost på Tallhöjden. Med mottot att alla ska ha det bra och att allting ska fungera, så bidrar hon starkt till ett bättre pensionärsliv för sina kamrater.

Kerstin Feiler tilldelas 15 000 kronor för sina insatser!

Senast uppdaterad: 22 mars 2022