Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Begravningsombud

Ska du ordna en begravning för någon som gått bort, eller har den avlidne uttryckt särskilda önskemål om hur ceremonin ska vara?

En vit kista med blommor på Foto: Mostphotos

Idag finns stor möjlighet att utforma begravningen och det sista avskedet på ett personligt sätt, oavsett om du föredrar Svenska kyrkans ordning eller borgerlig ceremoni. Läs mer på Haninge pastorat (Svenska kyrkan)

Haninge pastorat, begravningshuvudman i Haninge
08-555 670 30
haninge.bokning@svenskakyrkan.se

Ansökningar i samband med begravning

Om du vill ansöka om att sprida ut aska eller göra andra ansökningar i samband med begravning är det Länsstyrelsen du ska vända dig till. För mer information, besök Länsstyrelsen

Begravningsombud

Begravningsombudet är utsedd av Länsstyrelsen. Denne svarar på dina frågor om begravningsverksamheten inom begravningshuvudmannens område.

Bo Forslund, begravningsombud
070-651 89 48
bo@forslund.pro

För dig som förlorat någon

Efterlevandeguiden är till för att hjälpa efterlevande, stödjande personer, släkt och vänner med mera. Webbplatsen är oberoende och samlar det viktigaste som du behöver veta när en närstående har avlidit.

Efterlevandeguiden.se

Senast uppdaterad: 5 augusti 2022