Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Pristagare Företagardagarna 2024

Här presenterar vi årets vinnare av de utmärkelser som delas ut på Företagardagarna. Fem priser delas varje år ut till lokala företag i Haninge.

VINNARE 2024

Årets företagare i Haninge 2024

Carina Svedin, Quality Hotel Winn Haninge

Motivering
Med sitt fräscha moderna ledarskap, har Årets Företagare i Haninge 2024, visat prov på nytänkande för och innovation av sin verksamhet för att tillmötesgå alla typer av kunder. Företagaren har haft stort engagemang för tillgänglighet, mångfald och ett hållbart välkomnande som gett internationellt genomslag.

Årets Företagare delas ut av organisationen Företagarna i samarbete med Haninge kommun.  

Årets unga företagare i Haninge 2024

Martina Kern, Assistansporten AB

Motivering
Årets Unga Företagare 2024 i Haninge, har på några få år utvecklat sin verksamhet till att bli en av de största i sitt slag i kommunen med omnejd. Företagets ledord om 'trygghet, delaktighet och omtanke' har gjort att både personalen och kunderna känner ytterligare mer mening i sina liv och att de fått vänner för livet.

Årets Företagare delas ut av organisationen Företagarna i samarbete med Haninge kommun.  

Årets eldsjäl i Haninge 2024

Victoriahem AB

Motivering
Årets vinnare har en unik förmåga att se varje människa för den man är. Företaget har genom ett positivt, strukturerat och genomtänkt arbetssätt – gett målgruppen chansen att lära sig ett yrke som kräver tålamod, säkerhet och noggrannhet. Arbetsgivare har med tydliga spelregler, rätt anpassning och inkludering lyckas man bygga en arbetsplatskultur som får människor att växa och känna tillhörighet, samtidigt som individen utvecklas i sin yrkesroll

Priset delas ut av Arbetsmarknadscenter, Haninge kommun.

Årets nyföretagare i Haninge 2024

Natalie Vaneker, Lugnets Djur och Natur AB

Motivering 
Med gedigen arbetslivserfarenhet inom socialtjänsten valde Årets Nyföretagare att förverkliga sin dröm om en daglig verksamhet för personer med funktionsvariationer. Tanken väcktes i samband med köpet av en gård där de grundläggande förutsättningarna fanns för ett eget företag inom branschen.

Här får brukarna möjligheten att utvecklas utifrån sina individuella viljor och förmågor samt stödet till att bli så självständiga som möjligt. Med ett gott hjärta, hög kompetens och ett professionellt förhållningssätt har Årets Nyföretagare idag uppdrag från flera kommuner och är därmed en god förebild för kommande entreprenörer!

Priset delas ut av Nyföretagarcentrum Haninge-Nynäshamn i samarbete med Haninge kommun.  

Årets UF-företag i Haninge 2024

Denim Case UF 

Motivering
Årets UF-vinnare har tagit fram en produkt som både är rätt i tiden och fyller ett tydligt behov. Bolaget har redan visat att produkten går att sälja och det finns potential till fortsatt tillväxt. De har lyckats inkludera hållbarhet som en given del i sin affärsidé och skyddar på så sätt både vår omvärld och kunderna. En tydlig affärsidé, bra presentation, hållbar verksamhet och bevis på att det går att vara lönsam

Linea Simic, Matilda Svärd, Filippa Hennies, Jennifer Kits och Leia Aliaga
Fredrika Bremergymnasiet

Årets UF-företagare delas ut av Haninge kommun i samarbete med SEB och Ung Företagsamhet Stockholmsregionen.

Senast uppdaterad: 19 februari 2024