Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Frukostmöte för dig som är företagare

Som företagare är det viktigt att bygga lokala nätverk och vi är glada att kunna bidra till nätverkandet genom våra företagarfrukostar.

Kaffekopp

Företagarfrukost - Företagardagarna 2024   

Företagardagarna 2024 inleds med en företagarfrukost i Haninge Kulturhus. Tema för frukosten är stadsbyggnad i Haninge. Under frukosten delas också priset för Årets UF-företagare i Haninge 2024 ut. Utställarmöjlighet finns även för dig som vill visa upp ditt företag lite extra under morgonen. Utsällarplats bokas separat. 

Haninges tillväxtresa fortsätter och kommunen växer både i antal företag och antal invånare. Vi närmar oss nu 100 000 Haningebor! Handen är utsedd till en regional stadskärna och i centrala Handen ska många nya bostäder byggas, men det ska även göras plats för nya företag. Hur detta ska ske och hur kommunens företagsområden ska utvecklas kommer vi att prata om under frukosten den 13 februari.

Linus Björkman, ordförande samhällsbyggnadsutskottet, kommer att berätta om politikens prioritering, ambition och vilja med utveckling tillsammans med Anna Haapaniemi, samhällsbyggnadsdirektör, som svarar på frågan hur utvecklingen ska ske kommande år. Två av de största utvecklingsprojekten som kommer att beröras under frukosten är centrala Handen som inkluderar Haninge centrum och Handenterminalen samt Albyberg. 

På mötet finns även representanter från kommunens bygglovsenhet, Upphandling Södertörn och miljö- och hälsoskyddsförbund (SMOHF). Ta chansen att ställa dina frågor angående tillstånd och regler.

Datum: tisdag 13 februari
Tid: 07:30- 09:00
Plats: Haninge Kulturhus, Poseidons torg 8 
Kostnad: Kostnadsfritt

Anmäl dig här

Utställarplats:
Under frukostmötet har du möjlighet att boka en utställarplats. I platsen ingår ett ståbord samt möjlighet att ställa upp en rollup. Vid frågor om utställarplats vänligen kontakta naringsliv@haninge.se 
Kostnad: 350:-/bord 
Anmäl: utställarplats till naringsliv@haninge.se senast 5/2 


Program

07.30-8.00 Frukosten serveras, tid för mingel
08.00 Inledning, kommunstyrelsens ordförande Sven Gustafsson hälsar välkomna
Näringslivsnytt från näringslivschef Anders Wink 
Information om program kommer
Prisutdelning årets UF-företag i Haninge
09.00 Avslutning


Kommunen arrangerar årligen 6 företagarfrukostar i nära samverkan med det lokala näringslivet och företagarföreningarna JAFP och Företagarna.

Anmäl dig gärna till nyhetsbrevet för att inte missa inbjudan alla möten och aktiviteter riktade till dig som företagare. 
Anmälan till nyhetsbrev

Vill du och ditt företag vara värd för en företagarfrukost? hör av dig till näringslivsenheten så berättar vi mer om hur det går till att vara värd. 
naringsliv@haninge.se

 

Värdföretag

Vill du att ditt företag ska vara värd för ett frukostmöte? Vänligen kontakta Näringslivsenheten för mer information. 

naringsliv@haninge.se

Samarbetspartners

 

foretagarna

 

Regelbundna nätverksmöten för företagare

Genom att delta på frukostmöten får du en möjlighet att nätverka med andra företagare och utvidga ditt kontaktnät och dina affärsmöjligheter.

Frukostmötena arrangeras av kommunen tillsammans med ett värdföretag. Handelskammaren och Företagarna är samarbetspartners och finns representerade under mötet.

Mötena hålls 6 gånger per år mellan kl 07:30–09:00. Alla är välkomna men föranmälan krävs. En lättare frukost serveras i samband med mötet.

För att ta del av inbjudan till våra träffar och även ta del av annan värdefull information för dig som företagare anmäl dig till nyhetsbrevet.

Anmäl dig till nyhetsbrevet här

Senast uppdaterad: 30 januari 2024