Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Företagsbesök

I Haninge kommun finns över 8 000 företag, alla är viktiga för Haninges utveckling och bidrar till lokal service, arbetstillfällen och skatteintäkter. Vi vill ha löpande dialog med företagare i Haninge för att skapa goda förutsättningar för att driva företag i kommunen. Vi vill gärna träffa dig och ditt företag!

Boka in ett besök där du får berätta om din verksamhet, dina framtidsplaner för företaget och om utmaningar du står inför. Ju mer vi vet om dina behov desto mer kan vi jobba för att skapa förståelse och förutsättningar som gynnar företagandet i Haninge.

Medverkande på besöken är delar av näringslivsenheten och delar av den politiska ledningen, med syfte att få en gemensam bild av era behov. Besök görs varje vecka och vårt mål är att träffa både små och stora företag verksamma i olika branscher i Haninge.

Tveka inte att höra av dig om du vill träffa oss!

Kontakta naringsliv@haninge.se  

Senast uppdaterad: 19 december 2023